Dupla kamerával és 3GB memóriával érkezhet az iPhone 7 Plus

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt hetekben már írtunk nektek arról, hogy az iPhone 7 két kamerával felszerelve érkezhet, ami nagyban javítaná a képek minőségét, valamint további képességekkel ruházná fel a mobilfotósok legnépszerűbb okostelefonját.

20160308-LI-iPhone7-機背-3

Ming Ching Kuo, “az Apple termékeinek Nostradamusa” most egy újabb jóslattal állt elő: véleménye szerint a korábban felmerült egy-, illetve duplakamerás verziókkal nem kísérletezik tovább az Apple, helyette csak két kamerával szerelt változatok várhatók.

Kuo jóslata szerint tehát az iPhone 7 illetve 7 Plus is dupla kamerával érkezik, a 3GB memóriára bővítést pedig a képfeldolgozás megnövekedett erőforrásigénye indukálta.

A korábbi jövendölés végül azért került cáfolásra, mert Kuo belátta, hogy az Apple szempontjából nem volna kifizetődő az egy kamerával szerelt Plus változatot gyártani egy olyan modell mellett, ami két kamerával rendelkezik, és nem mellesleg még hardverben is erősebb.

Ami a gyártást illetve a technológiát illeti, vélhetően nem kell tartani az előállítási nehézségektől, azonban számolni kell azzal, hogy a korábban megszellőztetett optikai zoom beépítésre kerül, képességei azonban a lehetőségekhez képest korlátozottak lesznek.

Kuo mostani jóslatát egy kiszivárgott tervrajzra alapozza, amely a hardverbővítésen túl az iPad Pro-ban debütált Smart Connector jelenlétét is sejteti.

Ahogy azt már többször is kihangsúlyoztuk, érdemes az ilyen jellegű pletykákat a helyükön, tehát fenntartásokkal kezelni, azonban Ming Ching Kuo vízióinak az elmúlt évek tapasztalatai alapján jócskán lehet valószínűsége.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Miért kell állandóan találgatni? Baromság… Olyan lesz amilyen lesz… Amilyennek az Apple megálmodja. Totálisan felesleges 86 féle verziót jósolni… Egyszerűen nincs értelme… Mást se hallok csak azt hogy xy szerint milyen lesz és milyen nem… Majd meg fog jelenni és kész. Ennyi

  2. remelem jobb lesz a kamera, mert i6s nel is katasztrofa hogy mennyire torzit a kameraja. ha nem kozepen van valakinek a feje akkor mar vicces modon elnyujtja.. a nagy latoszog miatt meg mindenhez kozel kell menni…

  3. koszi a felvilagositast, akkor mar ertheto :). szelfizeshez meg a kozelrol keszult kepeknel kell biztos az hogy tobb minden legyen benne mint ha 45mm lenne…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!