fbpx Skip to content

Lefutottál egy újabb szigetkört? Életed legkeményebb bulijába csöppentél? Idén végre elballagsz a gimiből? Nagyon beleszerettél a szőke lányba a szomszéd asztalnál? Nincs olyan fotóbajnok, aki ne szeretné minél egyedibbé varázsolni képeit.

Screen Shot 2016-04-19 at 09.43.28

A hazai fejlesztésű MostVagyok alkalmazás vagány kereteivel és személyre szabható hashtag funkciójával most valóban olyan képeket oszthatsz meg, amik tuti nem jönnek szembe egyik üzenőfalon sem.

MostVagyok fotódizájner appal rendhagyó módon mondhatod el és mutathatod meg a világnak, hogy mit érzel, mi történik veled, mit csinálsz vagy éppen mire vágysz most.

Belépés után az app segítségével lefotózhatod, vagy a galériából kiválaszthatod a kedvenc pillanatodat, amit a témához illő kerettel tehetsz még izgalmasabbá vagy viccesebbé. Jelenleg huszonnégy egyedi tervezésű keret közül válogathatsz, és a filtergaléria a jövőben akár bővülhet is majd.

madhouse_blog_appScreen 01 madhouse_blog_appScreen 02

Amitől a fotód végül igazán egyedülállóvá válik, az az általad megszerkeszthető #mostvagyok hashtag, amivel még hangsúlyosabbá tehetsz minden megosztásra szánt pillanatot.

A MostVagyok appal elkészített fotóidat egy mozdulattal megoszthatod Facebookon, Intstagramon és Twitteren, de akár le is mentheted és feltöltheted Snapchatre, Tumblrre, Pinterestre, vagy ahova csak akarod. Az alkalmazást Google Playből és az App Store-ból is letöltheted.

[appstore id=”1095400557″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. “Az alkalmazást –Google Playből és– az App Store-ból is letöltheted.”
    legalább ezt átírhattátok volna a aPR szövegben… 😀 😉

  2. @Józsi: baszki 😀 mindegy már.

  3. Nem olyan hű de jó! Karakter limit, meg a képek csak egy bizonyos méretben “láthatók”, azaz egy szélesebb kép nem jöhet szóba. De amúgy alapjaiban véve tetszik.

  4. @Józsi: nem volt miért átírni, elvégre mindkét alkalmazásboltban elérhető.

  5. @admin: 😀

  6. @Józsi: nem értem. le kéne tagadni, hogy androidos készülékekre is elérhető? nincs azzal semmi baj, attól, hogy a Szifon.com az almás készülékekkel foglalkozik, még van sok olvasónk, akik más platformot használnak.


Add a Comment