fbpx Skip to content

A tavaszi szezon indulása alkalmából néhány könnyű, elegáns, karcálló iPhone tokot tesztelt a Smart Clinic. Ha szeretnéd megóvni valamivel a készüléked, de még nem tudod, mivel, görgess a bővebb információkért!

fokep

A SwitchEasy egy Kaliforniában, 2005-ben alapított amerikai cég, amely különböző kiegészítőket, tokokat gyárt főként az Apple termékeihez, a legmagasabb minőségben. Rendelkeznek rengeteg innovatív, újszerű, ötletes termékkel, és vannak megszokott, megbízható iPhone/iPad kiegészítőik is, így az Apple márka szerelmeseinek szívébe nagyon hamar belopták magukat.

Ultravékony iPhone 6s vékony tok a légies könnyedség jegyében – azoknak, akik élvezik az iPhone könnyűségét, formavilágát

Az Aero fantázianévvel ellátott SwitchEasy iPhone 6s ultravékony tok nevéhez ragaszkodva légiességet, könnyedséget hivatott nyújtani felhasználója számára. Ez a világ legkönnyebb ütésálló iPhone tokja, hiszen a 4,7”-es modellek esetén mindössze 17 gramm extrasúlyra, míg a Plus modelleknél 22 gramm többletre kell számítanunk. Nem csoda, hogy ezt az Aero kialakítást a SwitchEasy szabadalommal kívánja védeni.

Ez az ütésálló iPhone 6s tok teljesen karcálló is egyben, így a rendkívül frusztráló kulcsok, pénzérmék, stb. által a tok hátulján keletkezett karcolásoknak ezennel vége, ha a SwitchEasy Aero-val védjük iPhone-unkat. A mindennapi karcok ellen az Aero a 0.4mm vastagságú polikarbonát réteggel próbálja felvenni a harcot. További pluszt ad még, hogy a keret az esetleges ütéseknél, ütődéseknél fellépő rezgéseket is képes elnyelni, ami kiegészülve a megerősített sarokvédelemmel, igazi kuriózum.

aeroip6banner_56979289177a7

A gyártó az ütésállóságot 1,5 méterig garantálja. Ez az ultravékony iPhone 6s tok remek fogással rendelkezik, nem fárasztó tartani. A gombok könnyű eléréséért a “Native Touch” elnevezésű technika felel, amely gyakorlatilag egy gombfedő réteg. Ezek a gombok klikkelő hangú visszajelzést is küldenek felénk arról, hogyha megfelelően lettek megnyomva. A portok természetesen mindenhol tökéletesen elérhetőek maradtak.

A csomag tartalmaz egy előlapi fóliát és egy mikroszálas törlőkendőt is, így ezekre már külön nem kell költenünk.

Kiknek ajánljuk? Természetesen azoknak, akik imádják készülékük formáját, és nem szeretnének változtatni azon egy tok használatakor sem. A könnyed SwitchEasy Aero ezt tudja nyújtani azoknak, akik karcállóságra, ütésállóságra, védelemre vágynak. Divatos kiegészítő, ízléses megjelenéssel, kellemes tulajdonságokkal.

A SwitchEasy Aero ultrakönnyű iPhone 6s tok széria tagjai 5 színben kaphatóak (teljesen átlátszó, babarózsaszín, fehér fekete szegéllyel, fekete/fehér, illetve kék) iPhone 6s/6, valamint iPhone 6s Plus/6Plus készülékekre,  6.990 Ft-os áron a linkekre kattintva.

Különleges iPhone 6s tok azoknak, akiknek számít az egyedi kinézet, de nem mondanának le a magasfokú védelemről sem

Következő alanyunk a N+ nevet kapta a gyártótól, és igen extravagáns kinézettel rendelkezik. Egy karc- és ütésálló iPhone 6s tokról van szó, amely szintén rendelkezik a Native Touch gombkezelési mechanizmussal, de ennél a modellnél főként a designt helyezték előtérbe a tervezők. A kidolgozás ebben az esetben is nagyszerű, a kivágásokat lézerrel végezték a gyárban, nincsenek illeszkedési gondok. Súlyra valamivel több, mint az előzőekben ecsetelt Aero: 27 grammot nyom a 6/6s esetében, míg 33 grammot a Plus modellek esetén.

switcheasy-n-iphone-6s-6-tok_56b4aa4642c29

A portokat könnyűszerrel elérhetjük, ha szükségünk van rájuk, és ahogy azt a minőségibb gyártók esetén már megszokhattuk. A csomag része ezúttal is az előlapi fólia és a mikroszálas törlőkendő, ezekről már külön nem kell gondoskodnunk, ami egy újabb plusz pont.

És hogy kiknek is ajánlható? A SwitchEasy N+ egyértelműen azoknak készült, akik szeretik az egyedi, könnyen felismerhető, különösen elegáns kiegészítőket, és akik nem szeretnek emiatt kompromisszumokat kötni a védelem oltárán.

Az N+ kapható arany, babarózsaszín, ezüst, fehér, illetve fekete színekben is.

Az elegáns iPhone 6s/6 tok 7.990 Ft-os áron kapható és ugyanennyibe kerül az iPhone 6s Plus/6 Plus tok is.

iPhone 6s tok azoknak, akik szeretik a színes, fiatalos dolgokat, de készülékük védelmére is gondolnak

A Numbers Native Touch széria a vibráló színeket kedvelő, fiatalos kiegészítőre vágyókat szólítja meg. Ettől függetlenül, védelem szempontjából nem marad el semmiben az előzőekben tárgyalt társaitól. A Numbers széria is karcálló, nem lesz csúnya használat során sem. Természetesen az ütésállóság is megmaradt – 1,5 méterig –, így nem kell tartanunk a kisebb leejtésektől sem. Ehhez hozzájárulnak a megerősített sarkak, illetve az teljes tok felépítése is. Ez a széria is megkapta a SwitchEasy Native Touch gombkezelő technológiát. Ugyan nem vetekedhet az Aero-val ezen a téren, de a súlyára sem lehet nagy panasz, hiszen mindössze 25 grammot nyom iPhone 6/6s esetén, illetve plusz 8 grammot jelentenek a Plus szériához gyártott darabok.

A portokat könnyedén elérhetjük, a Native Touch segítségével pedig a gombok megnyomása olyan hatást kelt, mintha a tok rajta sem lenne a készülékünkön. A kamera és a vaku működésére semmilyen rossz hatással nincs.

numbersip6banner_5697a0b495c80

Ha az N+-nál az elegancia volt a kulcsszó, ezúttal a sokat emlegetett frissességgel lehetne jellemezni a Numbers szériát. A remek külsőnek, színeknek köszönhetően mindenki megtalálhatja a kedvére valót, mindemellett teljes védelmet kap, és szerencsére ezúttal sem maradt ki a csomagból a mikroszálas törlőkendő és az előlapi fólia.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akiknek nagyon fontos a készülék külseje, annak színei. A védelemről ez esetben sem kell lemondani, minden kényelmi funkció megmarad, tényleg csak ki kell választani a nekünk tetsző színösszeállítást.

A színes iPhone 6s/6 tok ára 7.990 Ft és ugyanennyibe kerül az iPhone 6s Plus/6 Plus kiegészítő is.

iPhone 6s egyedi tok az innováció és az újdonságok szerelmeseinek

Nem véletlenül hagytuk a végére az általunk látott leginnovatívabb megoldást, amely az AirMask nevet kapta a SwitchEasy-től. Az AirMask tulajdonképpen nem is egy tok, hiszen alig ad hozzá külön réteget a készülék dimenzióihoz, kiterjedéséhez, sokkal inkább egy “filmréteghez” hasonlítanánk. Ezt alátámasztja, hogy mindössze 0,3mm vastagságú, és hogy pillanatok alatt felhelyezhető, így azoknak mindenképpen ajánljuk, akik sokszor szeretik “csupaszon” használni iPhone-jukat, de a húzósabb utakhoz, tömegközelekedéshez azért szeretnék biztonságban tudni a készüléküket.

switcheasy-aero-iphone-6s-6-tok_56b4a5df3d7f4

Az AirMask anyagát tekintve polikarbonát és polimer ötvözetéből jött létre, ami még ilyen “vastagság” esetén is képes védelmet nyújtani a készülékünk számára. A keménységi mutató a gyártó szerint 3H mértékű, azaz a mindennapi karcoknak maximálisan képes ellenállni, vége a kulcsoktól, fémpénzektől való félelemnek.

Az alap iPhone 6 széria igen csúszósra sikeredett, sokan panaszkodtak is rá. Ezt a SwitchEasy-nél is tudták, és figyeltek is erre, ugyanis az AirMask csúszásmentes bevonatot kapott, a készülék fogása így nagyon biztonságossá válik, és ez mégsem változtatja meg az eredeti iPhone designt.

airmaskip6banner_56979610673cd

Érdemes beszélnünk még az AirMask legnagyobb előnyéről, a súlyáról, ami mindössze 10 gramm. Ennek ellenére is képes maximális védelmet nyújtani. A kiegészítő teljesen körbeveszi a készüléket, véd a por és a karcok ellen is.

Érdemes megemlíteni még, hogy ugyan a csomagnak ezúttal nem része az előlapi fólia, de nincs is rá szükség, hiszen a SwitchEasy AirMask kialakítása révén már alapvetően tartalmazza az előlapi védelmet. A szennyeződések takarításához kapunk nedves tisztító kendőcskéket speciálisan az AirMask-hez gyártva.

A teszt során tapasztalataink nagyszerűek voltak ezzel az iPhone tokkal is, még az Aero-nál is könnyebb súllyal, könnyedebb kialakítással képes megóvni készülékünket a karcoktól.

switcheasy-airmask-iphone-6s-6-tok_56b4b6dfce763

Kiknek ajánljuk az AirMask-et? Azoknak, akik valami újra, valami innovatívra vágynak. Azoknak, akik félnek a karcoktól, nem szeretik a kijelzővédő fóliát, és annak hibáit, buborékait, nem teljes védelmét. Azoknak, akik még az Aero-nál is pehelysúlyúbb tokot szeretnének, mert imádják készülékük alapvetően megálmodott kialakítását. Két színben kapható a termék, pezsgő-arany, és az Apple termékeknél megszokott asztroszürke. Az iPhone 6s/6 tok ára 7990 Ft, az ultravékony iPhone 6s Plus/6 Plus tok pedig 8.990 Ft-ért vásárolható meg.

Reméljük, hogy részletes tesztünkkel segíteni tudtunk azoknak, akik épp iPhone 6s vagy 6s Plus tok vásárlás előtt állnak!

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Az AirMask felhelyezése után megszűnik a Sim tálca hozzáférhetősége?

  2. Szerintem igen.

  3. Gondolom ezek ugyanúgy iPhone 6 és 6 Plusokra is jók.. Főleg az AirMask ami felkeltette az érdeklődésem.

  4. Ez a Szmart Klinika nem tudom milyen egy bót, de amit kinézek magamnak, azt sohasem lehet kapni. Hónapokkal ezelőtt, kb fél éve, egyre már kértem értesítést, hogy ha lesz, akkor jelezzék. Na azóta is bottal lehet ütni a nyomát. Van olyan tok, amelyikből kiraknak 6 féle változatot, na abból is 2 félét tudsz választani és abból is csak 1-et lehet kapni és ez mind a választék. Na ennyit a Szmart Klinikáról. Én annyira örülök, hogy van.


Add a Comment