fbpx Skip to content

Mióta Apple termékek vannak a lakásban, azóta csak az AirPlay-t használom, ha audiót vagy videót szeretnék streamelni, és ez legalább mindig működik – nem úgy, mint az AirDrop.

htc-10-rear-2

Az androidos készülékeket használók számára ez a funkció eddig csak harmadik fél által használt programmal volt elérhető, azonban a HTC 10-nél most a cég megvásárolta az AirPlay licenszet, ami azt jelenti, hogy az Apple közel sem zárkózik el attól, hogy más gyártók is használhassák ezt a protokollt.

A HTC 10 így natívan, beépítve tudja használni az AirPlay-t, nem kell külön alkalmazást feltelepíteni hozzá, bármilyen AirPlay audió eszközre streamelhetünk kényelmesen már az androidos mobillal is.

Tehát a HTC 10-zel most már megoszthatjuk videóinkat az Apple TV-re és zenéinket is kirakhatjuk az erre alkalmas AirPlay hangfalakra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. @Mumus: hehe, ez jó….

  2. @Jadeye: Számítógépből nem használok Apple-t, az nem tetszik, de nem rossz! Bár egy Apple gépre nem tudom van-e értelme Windows-t tenni. Azt a szoftver miatt veszik szerintem, Windows-hoz ott a sok Apple kinézetű minőségtelen Acer, ha valaki vagánykodni szeretne.

  3. Azért van Acer a felső kategóriában is ami nem olyan “minőségtelen” csak a 13.3″-os áron 18.4″-est kap pl a vevő. ( sacc/kb) persze nem Alu házban de cserébe nem főzi meg a tojglikat! 🙂

  4. @gunar: Sajnálom, de nincsen! A minőségi PC kategória a Dell Precision, Latitude, esetleg Vostro, a Lenovo ThinkPad sorozat és jóindulattal a HP EliteBook szériák. Minden más természetesen lehet jó, de nem felső kategória. Hiába veszel Opel Insignia-t, sosem éri el a Mercedes szintjét, ettől függetlenül lehet jó.

  5. Értem én hogy felső kategóriáról beszélsz, csak akkor miért egy Mercedes t hozod fel példának? Közel sem felső kategóriás még a legdurvább modeljük sem. Az a kategória ott kezdődik hogy 3x ra sikerül a nullákat megszámolni. 😉 A másik meg hogy kinek mi számít felső kategóriának. Munkára Apple gépek a tutik, játékra meg felejts el, arra ott a desktop pc.

  6. @AppleFan: Nekem az Apple gép nem jött be munkára. Az Opelhez képest a Mercedes nem felső kategória? Mindamellett, hogy az Opel sem rossz. Ugyanígy az Acer is megfelel embereknek, akik pedig komolyan használják, azok minőséget fognak venni. Persze, mindent ki lehet forgatni, ha érted, amit írtam, akkor jó, ha nem, akkor magyarázd meg ezt is! 🙂


Add a Comment