fbpx Skip to content

Nap, mint nap tucatjával találkozunk olyan emberekkel, akikkel rengeteg közös dolog lehet bennünk, de mégis úgy érezzük, új kapcsolatokat, új barátokat találni nagyon nehéz.

Borítókép: Nearones – Játék, amely segít új arcokat megismerni.

A jelenleg felkapott ismerkedős appok nagy része a jó öreg szeret/nem szeret modellre épül, ami egy idő után már elég unalmas, ráadásul az igazán hasznos funkciók leginkább fizetősek. A magyar fejlesztésű Nearones app egy másik oldaláról közelítette meg a kérdést, játékos formában segít új arcokat megismerni a városban, ráadásul teljesen ingyenes.

A Nearones nem más, mint egy gyors és vidám játék, mely segítségével böngészheted a közeledben tartózkodó felhasználókat. Mindössze annyit kell tenned, hogy kitalálod a felhasználók érdeklődését három ikon közül. Ha jól tippeltél, hozzáférést nyersz a profiljukhoz, ha tetszik, amit látsz, akkor elkezdhetsz csevegni, vagy folytathatod tovább a játékot, rajtad múlik.

A lényeg a közös érdeklődés és szimpátia, valamint a tartózkodási hely, ilyen egyszerű. Játssz, csevegj, ismerkedj … és ha van kedved, ismételd meg újra.

Kép: Félszeg mosolyú, huszonéves srác a kép baloldalán egy képernyőfotón – mutatva, hogy mit lát az iPhone-ján a kép jobb oldalán álló, szintén huszonéves lány, aki mosolyogva könyököl a háta mögötti korlátra, szalmakalapban, napszemüvegben, és vízszintesen fekete-fehér csíkos topban.

A regisztráció történhet Facebook, Google+ vagy email használatával, az ezalatt elészült profil személyes bemutatkozásként szolgál a többi felhasználónak. A fényképeken és érdeklődési ikonokon kívül csatolhatod legfrissebb tweetjeid és fotóid az Instagramról, melyeket az app automatikusan frissít.

Kép: A kép bal oldalán egy huszonéves, szemüveges, hipszter srác szürke, kötött sapkában, kék farmer ingben, jobb vállán egy táska pántjával, egyik kezében a telefonja, másikban egy kis kávé – a kép jobb oldalán pedig a képernyőfotó arról, hogy hogyan néz ki a 24 évesnek írt Vivien profil oldala az appon belül.

Az app radar funkciója segítségével kapcsolatba léphetsz a felhasználókat, akik megfordultak vagy jelenleg is a 150 méteres környezetedben tartózkodnak. Ez a funkció rendkívül hasznos lehet az egyetemen, különféle rendezvényeken, fesztiválokon.

Miért ismerkedj 10-20 kilométerre lévő emberekkel, ha mindezt meg tudod tenni a közvetlen környezetedben is a napod során? A Nearones a te appod ha szeretnél új barátokra találni, ha keresel valakit, vagy csak szeretnéd jól érezni magad.

Kép: Szakadt farmerben ül a kép szereplője, akinek csak térdig látszik a lába, és az ölében tartott iPhone-on épp a közelben található felhasználókat mutatja az app.

A novemberi béta verzió óta rengeteget fejlődött az alkalmazás, az éles verzió áprilistól elérhető magyar, portugál (brazil) és angol nyelven az App Store-ban, próbáljátok ki!

[appstore id=”923958215″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. És ha netán külföldön élek? Ott is lehet használni az appot? Vagy ez csak Magyarországon működik?

  2. Le sem lehet tolteni…

  3. Mivel free nem tart sokáig egy teszt vagy több hiszen aránylag új approl beszélünk. Lehet elterjed hamar akkor fogod tudni használni az app által használt nyelveket beszélők körében.

  4. Hely függő ezért bárhol használható ahol vannak felhesznalok

  5. Okés, köszi


Add a Comment