Így lesz az iPhone 5s-ből vagy akár az iPhone SE-ből is egy “iPhone 6SE” (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kisebb készüléket szeretnél, de nem tetszik iPhone 5/5s/SE kinézete, viszont az iPhone 6 és 6s formavilága annál inkább? Ezzel a módszerrel most átépítheted akár az iPhone SE készülékedet is egy értelemszerűen utángyártott, lekicsinyített iPhone 6s házba.

Kép: iPhone 5, 5s vagy SE átépítve egy legkicsinyített iPhone 6 házba.

Computerbild.de videója megmutatja, hogy egy iPhone SE belsejét hogyan lehet átköltözni egy “iPhone 6s”-be, így a szeretett új készülékből rögtön majdnem iPhone 6s-t “varázsolhatunk”, ha átépítjük az új házba. Így valójában egy kisebb méretű iPhone 6s-t kapunk, mivel a hardver közel megegyezik a jelenlegi zászlóshajóval.

Én az ilyen baromságoktól szoktam egyébként hanyatt-homlok menekülni, amikor valaki csillámporos kijelzővédő fóliát tesz a telefonjára, amitől még a kijelző sem látszik. Aztán ott vannak az extrém Home gomb díszek, végül pedig a lila utángyártott hátlapok, amikkel – amellett, hogy szerintem brutálisan ronda lesz a telefon – még a meglévő garanciát is elveszti és később ráadásul általában eladhatatlan is lesz a készülék.

Ez tehát leginkább azoknak lehet opció, akiknek már végletekig leharcolt állapotú az egyébként már nem garanciális iPhone 5s készülékük, és szeretnék azt egy új készülékházba átépíteni.

Nézzétek meg a videót:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Szerintem is sokkal szebb az ötös széria, mint a hatos.
    De nem lenne olcsóbb/ésszerűbb/egyszerűbb egy erre a formavilágra hajazó tokot csinálni inkább? Pontosan és szorosan illeszkedne, és alaposabb szemrevételezés nélkül egészen olyan lehetne, mint egy hatos. Persze vastagabb…

  2. Nem rossz ha már leharcoltad az 5S készülékedet, viszont egy SE készüléket nem hiszem hogy érdemes lenne beáldozni. Szerintem a 6-os készülékek a legszebbek, de kinek mi jön be. :)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!