fbpx Skip to content

Mindig mikor az Apple új készüléket vagy új operációs rendszert mutat be valamelyik platformjára akkor egyedi háttér képekkel demózza azt. Ezeket a háttérképeket vagy sosem kapjuk meg vagy várnunk kell míg megjelenik az adott szoftver vagy termék.

AR72014-iPad-Pro-event-wallpaper-splash-1024x711

Jim Gresham az iDownloadBlog szerzője ilyenkor mindig összegyűjti ezeket az új háttereket melyeket vagy újra alkotnak egyesek vagy valahogy kinyerik az Appletől nagy felbontásban. A márcuis 21-ei eseményen két új termék is bemutatkozott, az iPhone SE és 9.7“-os iPad Pro melyek mindegyike olyan háttérképekkel lett promózva melyek nem találhatóak meg az iOS 9.3-ban és az se biztos, hogy a készülékeken megtalálhatóak lesznek. Bár ezt az iPhone esetében kétlem hiszen a dobozon is ez van, de az iPad esetén például a mini 3 és az Air 2 háttere végül sosem került be az iOS-be, holott elég jól néztek ki.

iPhone SE háttérképek

Az iPhone SE a 6s széria háttérképeihez hasonló képekkel debütált, viszont a készülékben nincs 3D Touch így ezek nem fognak mozogni, de ettől függetlenül is jól néznek ki. Sajnos nem mindegyik háttérkép áll még rendelkezésünkre.

AR72014_iPhone-SE-black-wallpaper-splash-1024x819

iPhone, Apple Watch

Quentin_IOS-iPhone-SE-wallpaper-splash-1024x768

iPhone

Az új készülék ránézésre egy 5s, viszont a belseje egy 6s, így annak a kameráját is megkapta ezért az Apple oldalán is külön részt kapott az iPhone SE-vel készített képek, melyekből a lelkes olvasók háttérképeket csináltak.

San-Francisco-Bridge-iPhone-SE-iPad-including-iPad-Pro

iPhone, iPad

Sunset-iPhone-SE-left-iPad-including-retina

iPhone, iPad

Sunset-iPhone-SE-right-iPad-including-retina

iPhone, iPad

Sunset-on-Desert-iPhone-SE-iPad-Including-iPad-Pro

iPhone, iPad

iPad Pro hátterek

A 9.7“-os iPad Pro két gyönyörű, de hasonló háttér képpel lett bemutatva, melyeket most Apple Watch-ra, iPhone-ra és iPadre is letölthetitek.

AR72014-iPad-Pro-event-wallpaper-splash-1024x711

Bal: iPad miniiPad AiriPad Pro, iPhone 5/5s/SEiPhone 6/6siPhone 6/6s PlusApple Watch

Jobb: iPad miniiPad AiriPad ProiPhone 5/5s/SEiPhone 6/6siPhone 6/6s PlusApple Watch

Neked melyik tetszik legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. jo a kép mentés az appban 🙂

  2. *Csak a komment részt próbálom!*

  3. Nagyon jók….


Add a Comment