fbpx Skip to content

Ma este, magyar idő szerint 18 órától fogjuk közvetíteni az Apple ‘Hadd avassunk be’ szlogennel futó keynote-ját. Ahogy már megszokhattátok, minden hasonló eseményre készíteni szoktunk nektek néhány háttérképet, illetve összegyűjtöttük a külföldi oldalak legjobbjait. Wallet kártya is dukál az eseményhez – bár funkciója nincs, de jól néz ki.

let-us-loop-you-in-wallpaper-cover

A mostani meghívóval se könnyítette meg az Apple a dolgomat, mikor “szifonosítani” kellett a képet. Az egyértelműen látszik a képen, hogy az iPhone 6s-től elérhető színekben pompázik a grafika, ami utalhat arra, hogy az iPhone SE is ezekben a színekben lesz elérhető. A szlogen, a ‘Let us loop you in’ talán legjobban ‘Hadd avassunk be’ fordításban adhatja vissza azt, amire az Apple-nél gondoltak, de ki tudja, biztosat csak az esemény után fogunk tudni.

let-us-wallpaper-promo

A “szifonosított” háttérképek természetesen a szokásos méretekben érhetőek el. iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c, iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plus, iPad. A háttérképek a Szifon.com alkalmazásból technikai okok miatt nem tölthetők le. Nyisd meg Safariban a cikket. A külföldi háttereket a képekre kattintva tudjátok letölteni.

AR72014_Apple-Media-Event-March-21-Wallpaper-splash

AR72014-March-21-event-Splash-wallpaper-mod-1024x768

Wallet kártya

Sajnos itthon túl sok mindenre nem tudjuk használni a Walletet, maximum ha külföldre utazunk repülővel, de így is el szoktuk készíteni az esemény virtuális “belépőjegyét”, mert jól néz ki. A kártyát innen, vagy a képre kattintva tudjátok letölteni. (Szifon.com alkalmazásból technikai okok miatt nem tölthető le. Nyisd meg Safariban a cikket.)

let-us-wallet-promo

Ha nem akarsz lemaradni az Apple eseményéről, vésd be a naptáradba, ehhez pedig kattints ide!

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Hogyan lehet bejuttatni a kártyát a Wallet-be? Mert ha rányomok safariba mindig egy pkpass file-t akar leszedni, amivel semmit nem tudok kezdeni. 🙂 Anno a szeptemberi keynote-os kártyánál sikerült, de ennél most nem.

  2. @hor1zoR: ha semmire nem jó, akkor minek erőlködni? De tényleg. Mert a hátteret még csak-csak megértem. De ez a wallet izé…

  3. @Kovács Péter: Pont nem érdekel, hogy megérted-e vagy sem. 🙂

  4. @hor1zoR: próbáld meg most. azt fogja írni a hátulján, hogy lejárt, és nem lesz rajta vonalkód, de ettől még ott van.

  5. @Jadeye Mostmár jó. Köszi Szépen! 🙂

  6. És egy újabb dolog, ami nem megy az appból. Remek-remek. Akkor legalább egy linket raknátok ki amire rákattintva átdob az appból a szafariba. Ezért nem fogok külön appot nyitni, beírni kézzel a címet és kikeresgélni a linket. Így ez a cikk nem ér semmit..

  7. @Jecy: bármi linkre hosszan nyomva azt ki tudod másolni, és beilleszthető Safariba. olyan linket nem tudunk a cikkbe tenni, ami átdob a Safariba.

  8. Na ez már valami, kösz. Egyébként ha elfogadtok javaslatot, lehetne úgy, mint a mail appban, hogy ha force toucholom a linket akkor kis safari ablakban feldobja.
    Tudom, hogy unalmas vagyok, hogy mindig az appon nyavajgok, de tényleg bakker 2,5 éve nem érkezett frissítés, az utolsó kompatibilitás az iOS 7el van. Ha én lennék a legnagyobb alma portál, elég cikinek érezném.. Pláne, hogy a legtöbb hiba annyi, hogy két sort kellene átírni a forráskódban.. Ez a szafariba átdobás pl: csak egy applinket kell berakni és át is dob, még cikketek is volt róla.

  9. Üdv.! A 9.3- at a Keynotetal egybe kötve lehet majd tölteni, vagy majd a következő napokban?! Választ előre is kössz!

  10. Köszönjük a munkát, kipróbáltam a háttérképet, de zárolt képernyőn a csúsztassa el a feloldáshoz animáció nagyon csúnya valamiért. És mielőtt félreértés lenne, nem kritizálás, hanem észrevétel.

  11. az event videót az apple rögtön elérhetővé teszi, miutn befejeződött a stream? csak későn érek haza, és szeretném visszanézni.

  12. @Eddatee: értelemszerűen ezt senki sem tudja előre, csak az Apple. ma este 6 után kiderül.

    @ToniSlow: a háttérkép a feloldási szövegen semmit sem változtat, azt az iOS maga jeleníti meg. mire gondolsz pontosan?

    @daneelolivaw: az Apple oldalán elvileg visszanézhető kicsit később. iTunes-ban később jelenik meg.

  13. @ToniSlow: fehér a háttér, és fehérré válva megy végig a csillanás a szövegen. ez ilyen. az Apple saját háttérképei között nincs fehér, ami van, az is halványszürke, és azon már ez nem tűnik el.

  14. Ooo nekem mert nincs Wallet appam es mer nem birja megnyitni a kartyat?
    Errort dob amikor megnyitnam
    Any ideas?

  15. @Jadeye ok, olvastam szavaid.

  16. Jól látom, Windows 10+Edge pároson is lehet nézni élőben? Nem kell a telómon egerészni. 🙂


Add a Comment