Hadd avassunk be – háttérképek és Wallet kártya

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma este, magyar idő szerint 18 órától fogjuk közvetíteni az Apple ‘Hadd avassunk be’ szlogennel futó keynote-ját. Ahogy már megszokhattátok, minden hasonló eseményre készíteni szoktunk nektek néhány háttérképet, illetve összegyűjtöttük a külföldi oldalak legjobbjait. Wallet kártya is dukál az eseményhez – bár funkciója nincs, de jól néz ki.

let-us-loop-you-in-wallpaper-cover

A mostani meghívóval se könnyítette meg az Apple a dolgomat, mikor “szifonosítani” kellett a képet. Az egyértelműen látszik a képen, hogy az iPhone 6s-től elérhető színekben pompázik a grafika, ami utalhat arra, hogy az iPhone SE is ezekben a színekben lesz elérhető. A szlogen, a ‘Let us loop you in’ talán legjobban ‘Hadd avassunk be’ fordításban adhatja vissza azt, amire az Apple-nél gondoltak, de ki tudja, biztosat csak az esemény után fogunk tudni.

let-us-wallpaper-promo

A “szifonosított” háttérképek természetesen a szokásos méretekben érhetőek el. iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c, iPhone 6/6s, iPhone 6 Plus/6s Plus, iPad. A háttérképek a Szifon.com alkalmazásból technikai okok miatt nem tölthetők le. Nyisd meg Safariban a cikket. A külföldi háttereket a képekre kattintva tudjátok letölteni.

AR72014_Apple-Media-Event-March-21-Wallpaper-splash

AR72014-March-21-event-Splash-wallpaper-mod-1024x768

Wallet kártya

Sajnos itthon túl sok mindenre nem tudjuk használni a Walletet, maximum ha külföldre utazunk repülővel, de így is el szoktuk készíteni az esemény virtuális “belépőjegyét”, mert jól néz ki. A kártyát innen, vagy a képre kattintva tudjátok letölteni. (Szifon.com alkalmazásból technikai okok miatt nem tölthető le. Nyisd meg Safariban a cikket.)

let-us-wallet-promo

Ha nem akarsz lemaradni az Apple eseményéről, vésd be a naptáradba, ehhez pedig kattints ide!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Hogyan lehet bejuttatni a kártyát a Wallet-be? Mert ha rányomok safariba mindig egy pkpass file-t akar leszedni, amivel semmit nem tudok kezdeni. 🙂 Anno a szeptemberi keynote-os kártyánál sikerült, de ennél most nem.

 2. És egy újabb dolog, ami nem megy az appból. Remek-remek. Akkor legalább egy linket raknátok ki amire rákattintva átdob az appból a szafariba. Ezért nem fogok külön appot nyitni, beírni kézzel a címet és kikeresgélni a linket. Így ez a cikk nem ér semmit..

 3. Na ez már valami, kösz. Egyébként ha elfogadtok javaslatot, lehetne úgy, mint a mail appban, hogy ha force toucholom a linket akkor kis safari ablakban feldobja.
  Tudom, hogy unalmas vagyok, hogy mindig az appon nyavajgok, de tényleg bakker 2,5 éve nem érkezett frissítés, az utolsó kompatibilitás az iOS 7el van. Ha én lennék a legnagyobb alma portál, elég cikinek érezném.. Pláne, hogy a legtöbb hiba annyi, hogy két sort kellene átírni a forráskódban.. Ez a szafariba átdobás pl: csak egy applinket kell berakni és át is dob, még cikketek is volt róla.

 4. Köszönjük a munkát, kipróbáltam a háttérképet, de zárolt képernyőn a csúsztassa el a feloldáshoz animáció nagyon csúnya valamiért. És mielőtt félreértés lenne, nem kritizálás, hanem észrevétel.

 5. az event videót az apple rögtön elérhetővé teszi, miutn befejeződött a stream? csak későn érek haza, és szeretném visszanézni.

 6. @Eddatee: értelemszerűen ezt senki sem tudja előre, csak az Apple. ma este 6 után kiderül.

  @ToniSlow: a háttérkép a feloldási szövegen semmit sem változtat, azt az iOS maga jeleníti meg. mire gondolsz pontosan?

  @daneelolivaw: az Apple oldalán elvileg visszanézhető kicsit később. iTunes-ban később jelenik meg.

 7. @ToniSlow: fehér a háttér, és fehérré válva megy végig a csillanás a szövegen. ez ilyen. az Apple saját háttérképei között nincs fehér, ami van, az is halványszürke, és azon már ez nem tűnik el.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!