fbpx Skip to content

Martin Hajek a különböző koncepciókból, elhintett pletykákból készített három képet, amivel vizuálisan megmutatja nekünk, hogy mire is számíthatunk, ha megjelenik az iPhone SE.

258405-2560

A három verzió közül kettő az iPhone 5/5s alapjaira épül, bár a második már inkább egyfajta hibrid, a harmadik pedig az iPhone 6-os designt vette alapul. Nekem talán a középső tetszik a legjobban, mivel a lekerekített vékony házat már megszoktam az iPhone 6-nál, illetve az antenna csíkok is vékonyabbak rajta, nem úgy, mint a többin. Nézzétek meg a további képeket!

258381-2560

258392-2560

258396

258404

258402-2560

[poll id=”199″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Állítólag a 9to5mac verzió esélyes, mivel “állítólag” kompatibilis lesz a mostani 5s tokokkal. Na majd kiderül.

  2. Középső verzió lenne a legjobb. Annak valahogy nem örülnék, hogyha 3,5 év után egy ugyanolyan dizájnú telefonra ruháznék be a következő ki tudja hány évre 😀

  3. Onleaks version tetszene a legjobban!

  4. Nekem az Onleaks dizájn tetszik, de ha az Apple jelenlegi formavilágát nézzük, akkor a Curved.de-nek kellene a legesélyesebbnek lenni. Gondolom én. Aztán majd 2-3 év múlva lesz egy újabb.

  5. …én az utolsó lehetőséget választottam, el is mondom miért…

    1. Két év alatt egy nagyon letisztult dizájnt vár az ember egy ilyen cégtől, nem lehetnek csíkok, megosztott felületek a hátulján.
    2. Mivel gyorsan elévülő termékről beszélünk, nem foghatjuk rá, hogy facelift, mert az 5S az már megvolt.
    3. Rengetegen várnak egy normálisabb méretű telefonra, mellesleg ez sem az, csak kompromisszumokkal, de a felvázolt lehetőségek ami a dizájnt, illeti nagyon lelombozó, remélem tévednek a jövőmondók, mert ha valóban csak ez a felhozatal, akkor az 5S 225 US$ áron megnyerőbb, még ha az A10 procijukat rakják bele az iPhone 7 -es telefonjukból 4GB RAM-al, akkor is.

    PS: …nekem egy jó, szép, minőségi anyagból készült telefon kell, ami kényelmesen elfér a zsebemben, a netet telefonról, csak unaloműzőnek, használom, nem filmezek, nem hallgatok zenét, néha-néha a tőzsdét lesem, esetleg pár érdekes cikket olvasok el…
    – netezésre valójában iPad -ot használok

    …ha volt eszük, az elmúlt két év során összegyűjtötték az összes kritikát, ami megjelent a 5, 5S, 6, 6S -el kapcsolatban és készítettek egy olyan telefont, ami lenyűgözi azt a 40 % -os felhasználói bázist, akik nem vetődnek árnyékra

  6. @Blyannn:

    Eléggé kacsának néz ki,mert ha 4″ minek az oldalára a bekapcsoló gomb.Eléggé kényelmetlen lenne ilyen kis méretben odarakva szvsz.

  7. 3,5 Jack mit keres rajta?

  8. 9to5mac version feketében jöhetne!

  9. Szerintem a szögletes oldalú elegánsabb!

  10. Szerintem a középső lesz a befutó.
    A bal oldali az szerintem semmiképp nem fog jönni, mivel az 5/5S designja már "elavultabb", ma már inkább az íves, lekerekített oldal a menő. Pláne ha elv megmarad az 5S az Apple kínálatába, akkor végképp értelmetlen lenne kiadni ugyan olyan kinézettel. A középső meg az enyhébb ívek miatt lehet kellemesebb fogást biztosítana, és a tokok oroszlán részével még kompatibilis is lehetne, ha a méretarányokat megtartják.

    A jobb oldalai az meg egy az egybe egy kisebb 6/6S külsőt tekintve, ennek se adnék sok esélyt, de ez már valószínűbb!

  11. Tuti hogy a 3. lesz (curved.de verzió) azaz legvékonyabb vagy hasonló. Ha már durva hw-t tesz bele az apple és a nagy lóvét is el akarja kéri érte, semiképp nem fog visszafelé lépni dizájnban főleg, hogy már ez a trend a 6/6s után.

  12. Hat akkor inkább maradjon a mostani design:€


Add a Comment