fbpx Skip to content

Az eddigi információk alapján a tavaszi eseményen egy új iPadet is bejelent majd az Apple. Eddig arról volt szó, hogy ez egy iPad Air 3 lesz, most azonban változott a helyzet.

16019-12593-15760-12226-ipad-air-3-leak-engadget-l-l

Nem az iPad Air vonalát erősítheti az újabb iPad, hanem a Pro vonalat, ami azt jelenti, hogy egy kisebb iPad Pro érkezhet. Ez a készülék 9.7 colos lehet, tehát a jelenlegi iPad Air méretével egyezne meg. Az “iPad Pro mini” (mi neveztük csak így el!) megkapná a jelenlegi iPad Pro A9X-es processzorát, és elképzelhető, hogy rendelkezne Smart Connectorral, amivel ugye jelenleg is csatlakoztatjuk a speciális billentyűzetet.

Természetesen Apple Pencil támogatást is kapna, tehát nagyjából mindazt tudná, mint a nagyobb testvére – csak mindezt kicsiben. Ezzel megegyezően az iPad Air termékvonalat megszüntetné az Apple, és Pro néven vinné tovább azt.

Az A9X-nek hála ez a kisebb Pro sebességben egy 13-as Apple laptoppal vetekedne, így nem lenne panasz arra, hogy a készülék mennyire gyors, és adott esetben kiválthatja a hordozható laptopot is, ha valaki nem használja ki azt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Azért ez ebben a formában a vásárló teljesen hülyének nézésre, remélem ezzel mindenki tisztában van. Remélem Lesz “iPhone 7S Plus Mini” is

  2. Nekem egy kicsit paradox lenne ha most beleraknanak egy iPad Pro minibe egy azzal megegyezo konfigot mint a Pro-ba… Ezen alapon felvetnem a kerdest, ( vegyuk figyelembe egy mostani iPad air 2 16 GB wifi arat) hogy miert kerul kozel 200ezer forinttal tobbe egy tablagep, amikor a kisebb testvere ugyanazt tudja csak eppen 2 collal kisebb meretben? Ez nekem egy hangyabokanyit vicces, de ha orbitalis baromsagot feltetelezek, kerlek javitsatok ki.

  3. En nem erzek sebbesseg problemat… De megbantam hogy 409e ft ert megvettem az ipad prot! Akinek kell eladom vagy (42) orat, beszamitok…

  4. Nem lenne panasz, hogy mennyire gyors …, eddig mindenhol azt írták , hogy az air 2 olyan gyors, hogy csak 🙂
    Nyilván gyorsabb lesz az új gép 🙂

  5. Zeharom miért bántad meg?

  6. Mar ok is kezdenek vicc kategoriara hajani? Mondjuk az arakkal mindig is el voltak szalva. Elhiszem h stabil meg minden,de nem szazezrekkel ( ft ) jobbak. Hozzateszem nekem is meg az o termekeik vannak itthol,de ha valtasra kerul a sor,vmi miatt,el fogok gondolkodni!

  7. Jagbp: nagyon nagy… Es az alkalmazasok 99% nincs optimalizalva. Pl a szifon alkalmazasa olyan kicsi hogy inkabb az iphone 6 on hasznalom ipad air on van 2x nagyitas ide 3x nagyitas kellene de olyan nem letezik… Szoval pixeles a 2x nagyitas is… Azert vettem nagyot hogy szep kegyen a felbontasa de ez nekem csalodas hogy az alkalmazasok nem frissulnek vagy ha igen nagyon lassan… Inkabb eladom vagy visszaterek az ipad air hoz…

  8. Zeharom; értem .., én is gondolkodtam rajta de egyre jobban beigazolódik, hogy az Apple kényelembe vonult / Nokia effektus / és hiába az újdonság amikor hónapok , évek kellenek ahhoz , hogy igazán jó legyen…

  9. Igaz ez nem az Apple hibája , hogy pl a szifon nincs optimalizálva , a lég cikibb az, hogy ez az oldal az Apple cuccukrol szól de itt is csak zengenek az új szoftverről stb de pl 3D touch még itt sincs….

  10. @jagBp: sajnos attól, hogy tudunk almás dolgokról cikket írni, még nem fogunk tudni programozni is. így külső fejlesztő céggel kell ezt megcsináltatni, ami viszont sajnos nem úgy működik, hogy kitaláljuk, és másnapra készen van. további megértésedet és türelmedet kérjük, dolgozunk az ügyön.

  11. A neve érdekel a legkevésbé, csak jöjjön végre valami 9.7"


Add a Comment