fbpx Skip to content

Már most egy több mint 30 féle Apple Watch típusból választhatunk, legalábbis ha azt vesszük, hogy hány féle szíj és óra kombináció van.

macgpic-1456253168-128041070847545-jpt

(watchgeneration.fr)

Ezeket az Apple folyamatosan bővíti, például nemrég jelent meg a fekete Milanese Loop, és most egy újabb típus–szíj kombináció lett véletlen látható egy külföldi APR-ben.

A fenti kép jobb oldalán látható egy fekete rozsdamentes acél típus modern szíjjal. Ilyen kombináció egyelőre nem érhető el az Apple kínálatában. Ez persze nem újdonság, mivel az Apple Watch megjelenésekor a fekete rozsdamentes acél kizárólag a fekete Link Bracelet fém szíjjal volt kapható, ezután lett egy olcsóbb fekete sport szíjas változat, végül pedig úgy látszik, hogy egy modern szíjas típust is bevezet az Apple.

macgpic-1456253180-128052998262074-sc-jpt

A modern szíjak elég drágák az Apple kínálatában, itthon 97.990Ft-ba kerül a fenti szíj, és csak 38mm-es változatban kapható. Szerintem továbbra is a fekete sport változat a legelterjedtebb, a fekete Link Bracelet sajnos még elég drága típus az Apple órái közül. Mindenesetre jól látható, hogy számíthatunk néhány újdonságra az órák terén is az Apple tavaszi eseményén.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. @fpetterr: ezt én is néztem, de a másik képen már nem fehér az órán lévő gombok, a fenti képen pedig fehér maga az iPad, én arra mértem fényt és jó volt. Szerintem ez a színhelyes. 🙂

  2. nem tudom ti hogy vagytok vele, lehet a megvilagitas teszi, de nekem a rozsdamentes acel valtozat nem tetszik.. foleg hogy a feher alu (fekete sem szep szeritem)-hoz vettem magneses borszijat… kenyszerbol vettem anno alut, latatlanban vettem :), szerencsem volt..

  3. Százezer forint? A szíj?
    Biztos bennem van a hiba, de én ezt az egészet végtelenül sajnálatosnak és elmebajosnak érzem.

  4. Az Apple a legnagyobb, de a szíjak tetvesül drágák!

  5. Én is pont tegnap néztem ezt a plakátot, mivel tegnaptól az összes hazai APR-ben is ez van kiállítva. Biztos, hogy a Space Black van a képen. Ha nem hiszitek, menjetek be az iCentre Allee-ba, ott már van háttérvilágítása a plakátoknak és remekül látszik ? Reméljük nem csak egy render baki ?

  6. A legjobban annak örülnék, ha lenne gyári leather loop a 38mm-es változathoz…


Add a Comment