Bikini fotózás iPhone 6s-sel (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Régóta követem az fstoppers.com készítőit, akik olykor saját videóval is jelentkeznek. Ez az oldal tulajdonképpen a világ egyik legnagyobb fotó és videó közössége, érdemes követni őket.

Screen Shot 2016-02-13 at 23.12.33

A legfrissebb videójuk egy iPhone 6s-sel készült bikini fotózás, amit Lee Morris készített nekünk, és valóban érdemes néhány tippet eltanulni tőle, mert mindennapi eszközök segítségével remek portré fotókat készít az iPhone-nal.

Mielőtt a videót megnéznénk, érdemes néhány dolgot megjegyezni. Egyrészt nyilván egy tökéletes modell kell egy hasonló fotózáshoz, ami persze nem azt jelenti, hogy a te szomszédod nem lehet az. Másrészt tényleg érdemes megfogadni a videóban elhangzott tanácsokat a fényekkel és az árnyékokkal kapcsolatban. Egy fotó fő összetevője a fény, ha ezt nem tudjuk megfelelően irányítani, használni, sosem fogunk tudni az átlagosnál jobb fotókat készíteni, ez pedig csak gyakorlással sajátítható el. :)

Végszó gyanánt pedig csak annyit mondanék, hogy a videó egyáltalán nem arról szól, hogy hogyan fotózz le egy telefonnal egy szupermodellt, hanem arról, hogy Lee mit tanít nekünk ezalatt a videó alatt.

Mela-t pedig itt tudjátok követni.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Tud valaki ajánlani jo minőségű halszem obiectivet iPhone 6 hoz? Az is jó lenne ha fel es levételkor maradhatna az eredeti iPhone bőrtokjában :)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!