fbpx Skip to content

Sokszor szoktátok hallani, hogy mindenféle statisztikák szerint az iPhone a világ legtöbbet használt kamerája. Ez azért is igaz, mert mindig azzal fotózunk, ami éppen kéznél van, és erre az iPhone-t használják a legtöbben.

Screen Shot 2016-02-01 at 10.30.42

Múlt évben az Apple útjára indította a Shot on iPhone 6 kampányát, ami iPhone 6-tal készült fotókat mutatott be a világ minden tájáról. Ezeket aztán láthattuk TV reklámokban, plakátokon, mindenhol. Idén folytatja ezt a kampányt az iPhone 6s készülék tulajdonosokkal is, és ebből már láthatunk néhány ízelítő fotót.

Erre a Time magazin hívta fel a figyelmünket, ahol úgy tudják, hogy 41 amatőr és profi fotós 53 képét fogják használni. Plakátokon, világszerte 85 városban fogunk ezekkel találkozni, és mindegyik fotó kizárólag iPhone 6s vagy 6s Plus készülékekkel készült.

Az Apple idén megpróbált az emberekre koncentrálni, a legtöbb kép portré fotó, és szinte alig szerkesztettek rajtuk. Az Apple.com-on még nem érhető el online galéria, csak néhány fotót találtunk az interneten.

255792-1280

John de Guzman – iPhone 6s Plus, VSCO

jake_d

Jake Debruyckere, Mt. Davidson, San Francisco

iPhone-6s-Erin-Brooks

Erin Brooks – VSCO, Lightroom

shot-on-iphone02

Alpana Aras-King

További fotókat a Times oldalán és az iMore blogon találtok még.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Londonban pont ma láttam egyet, ami itt nem látható. Ha érdekel benneteket, akkor le tudom holnap fotózni.


Add a Comment