fbpx Skip to content

Hazánkban és külföldön is bevett szokás, hogy ha nem tudjuk követni az adott oldalt naponta, akkor feliratkozunk a hírlevélre. Sajnos azonban a statisztikák azt mutatják, hogy az embereknek komoly előítéleteik vannak – hozzáteszem, jogosan – arra vonatkozóan, hogy hova iratkozzanak fel.

hirlevel-cover

Bizonyára sokan megkaptátok a már lassan fél éve indított heti hírleveleinket. Eddig tartott az úgynevezett béta tesztünk, és az Apple TV-s nyereményjátékunk volt a végleges teszt. Nem szerettünk volna a szokásos kéretlen levelet küldők közé tartozni, így külföldi és saját ötletek alapján indítjuk most útjára publikusan is a Szifon.com Heti hírlevelet. Mit is takar ez pontosan?

Lényegében minden vasárnap a Szifon.com csapat kézzel kiválogatja neked azokat a híreket, amik szerintünk a legfontosabbak voltak azon a héten, vagy az elmúlt hetekben. Más email rendszerekkel ellentétben ez nem egy automatikus rendszer, ilyenkor többen leülünk és átnézzük az elmúlt hét híreit és csak azokat rakjuk bele, amik szerintük a legfontosabbak voltak.

Ez átlagosan 5 hír, de lehet több és kevesebb is. A híreket kézzel rendezzük sorrendbe is, hogy a legfontosabbat lássátok legelöl. Az iPhone-ra, iPadre optimalizált verziót @Dani kolléga készítette nektek, és erre különösen ügyelünk, hogy bárhol és bármikor el tudjátok olvasni, anélkül, hogy akár bármilyen számítógépet, vagy laptopot elő kelljen vennetek.

Amennyiben nincs olyan hír, ami miatt érdemes emailt küldeni, akkor nem küldünk azon a héten. Nekünk nem az a célunk, hogy kéretlenül küldjünk levelet. Ez a szolgáltatás azoknak kedvez leginkább, akik nem tudnak minket napi szinten követni, de azért nem akarnak lemaradni a legfontosabb hírekről.

A Szifon.com heti hírekre ingyenesen lehet feliratkozni, sosem fog pénzbe kerülni, és bármikor leiratkozhatsz, ilyenkor azonban újra már nem fogsz tudni feliratkozni, csak ha külön felveszed velünk a kapcsolatot. A heti hírlevélre feliratkozók értesítést kapnak a nagyobb Apple eseményekről is, illetve néhányszor egyedi kuponokat, akciókat is csak ott fogunk meghirdetni.

Próbáld ki,  és ha nem vagy megelégedve vele, írj nekünk és segítsd a munkákat, hogy még jobban testre szabhassuk ezt a szolgáltatást!

feliratkozom

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. És a szifon.com alkalmazást nem tervezitek frissíteni? Eléggé elavult már…

  2. @Fakkah: de tervezzük, Dani és Hori kolléga ugyancsak megcsinálta már az új app grafikáját. Reméljük hamarosan azt is kirakhatjuk. 🙂

  3. Szuper. Köszi a választ. Sztem sokan várják. 🙂

  4. Az új apphoz jó lenne egy watch komplikáció is!

  5. Mióta kiadtàk a i6 pluszt azóta nem hasznàlom a szifon appot, mert számomra gáz az, h felnagyitja a telefon, emiatt gagyi hatàst kelt (ez csak lehet, hogy nekem zavaró…)! Az összes appot töröltem ami nem támogatja natívan a fullhd-t!

  6. Kerdes:itt a szifon.com alkalmazasban ugyanazok a hirek vannak mint az oldalon?mert en csak az appot hasznalom. Viszont azt nezem minden nap,de ha ugyanazok a hirek vannak akkor a heti emailbe is benne kesz minden amit mar lattam.

  7. Put2 es ha mondjuk vartal volna hozzajuk frissitest?

  8. @pete66: az alkalmazásban természetesen ugyanaz jelenik meg, ami az oldalon. a hírlevélben pedig egy válogatás, tehát nem az összes. ha minden nap nézed a híreket az appban, akkor gyakorlatilag szükségtelen feliratkozni a hírlevélre.

  9. Koszi


Add a Comment