Goldgenie: 24 karátos aranyozású Apple termékek

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindig vannak olyanok, akik többre vágynak, és nem elégednek meg az Apple termékeivel. Természetesen ezekre az esetekre is vannak megoldások a London és Dubai székhelyű Goldgenie például 24 karátos arany készülékeket szállít.

ipad-mini-wifi-4g_gold_1

Ezek persze nem aranyból készültek, hanem csak bevonták őket, így alapjában véve nem is olyan drágák. Azonban ha nem csak aranyból, hanem drágakövekből is szeretnénk kirakni a szeretett Apple készülékünket, akkor bizony mélyen zsebbe kell nyúlni már.

Nézzük rögtön az iPhone 6s-t. Ha esetleg nem lenne elég az Apple által kínált arany vagy rozéarany változata, akkor a Goldgenie 24 karátos arannyal bevont készülékét is megvásárolhatjuk közel 624.000Ft-ért, ami tartalmazza a 16GB-os készüléket! Persze ha 800 VS1 briliáns csiszolású gyémántokkal is ki akarjuk rakatni, akkor bizony már nem lesz ennyire olcsó. 10 000 angol font az ára, ami nagyjából 4.1 millió Ft-nak felel meg, de ez egy 128GB-os változat.

iphone6s_homepage rockstar_homepage

Balra az alap, jobbra pedig a gyémántokkal kirakott változat.

Természetesen Apple Watch-ot, illetve iMac-et is készít a cég. Apple Watch esetén a legdrágább is 1 millió Ft-ba kerül, és ez az eredeti Apple Watch Edition árának a “töredéke”, mert csak a rozsdamentes acél órát aranyozzák be.

applewatch_homepage

A Goldgenie-nél akár az 5K-s iMac-et is rendelhetünk 24 karátos aranyba csomagolva. Ennek az ára hasonlóan 10 000 angol font körül mozog, így 4.1 millió Ft-ot kell kifizetni és így fog kinézni:

apple_imac_gold_1

apple_imac_gold_4

Valójában szinte mindent elkészít nekünk a cég, akár rozéarany változatban is, érdemes körülnézni.


  1. most tényleg valakinek tetszik igy aranyozva?Nagyon giccses.Rossz belegondolni hogy ez még drágább is sokkal.Én egy iphone 6-ot láttam a west end-ben az egyik mobilosnál,nagyon gagyi hatása volt.
    Nem tetszik

  2. Hát szerintem ezeknél azonnal megszünik a apple garancia az aranyozás miatt!Ha elromlik marad a maszek javítás!
    Mondjuk elég para lehet beadni egy maszek mobiloshoz egy 4millás telót!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!