fbpx Skip to content

Eltelt január első munkahete, reméljük, mindenkinek sikerült visszarázódni a szürke hétköznapokba az ünnepek után. Nem is kezdhetnénk az évet máshogy, mint egy remek akcióval.

iszervizpont-kabel-cover

Töltőkábelből sosincs elég, kell egy otthonra, a munkahelyre, nem baj, ha a táskában is van egy a külső akksi mellett. Ezen a problémán szeretnénk most segíteni.

Sokan felróják hibának, hogy az Apple inkább a minél vékonyabb készülékeket részesíti előnyben, mint a nagyobb akkumulátor kapacitást. Jogos ezeknek a felhasználóknak a panasza, hiszen senki sem szereti, ha napközben azon kell izgulnia, hogy kibírja-e a telefon a következő töltőig. Persze pár felesleges funkció kikapcsolása, illetve az Alacsony Töltöttségű mód használata csodákra képes, de sok esetben ez sem megoldás. Gondolom, mindenki számára ismerős helyzet az, amikor elérünk a töltőig, de sehol nem találjuk a kábelt, vagy épp otthon hagytuk.

iszervizpont-kabel

A kövezkező két hétben, január 23-ig minden iPhone és iPad szervizeltetés, illetve kiegészítő vásárlás mellé, amelynek a végösszege eléri a 10 000 Ft-ot, ajándékba adunk egy iPhone töltőkábelt. 30 tűs és Lightning kábel is választható. A kábelek utángyártottak, de kipróbált, jó minőségűek. További kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzánk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment


Add a Comment