fbpx Skip to content

Az Apple legújabb eszközére, az Apple TV-re is elérhető a hazai fejlesztésű, mobileszközön és asztali számítógépen is használható ITT/OTT TV alkalmazás, amellyel a felhasználók az interneten keresztül válogathatnak kedvenc televíziós tartalmaikból.

Screen Shot 2016-01-10 at 11.05.32

A 2014-ben indult ITT/OTT TV által közvetített tartalmak megtekintéséhez a hagyományos műsorsugárzáshoz használt vevőberendezések helyett mindössze szélessávú internet-hozzáférésre van szükség. A hagyományos tévécsatornák adásai így online érkeznek meg az okos eszközökre – okostelefonra, tabletra, PC-re, illetve Smart TV-re – és immár akár HD minőségben az Apple TV eszközre is.

A felhasználók az előfizetési díj ellenében különböző csomagok és előfizetési időszakok közül választhatnak, a folyamatosan növekvő kínálatot pedig a kiegészítő csomagok révén teljes mértékben egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják. A társaság 2015 szeptemberében elindította az IPTV Hungary szolgáltatását is, kimondottan a külföldi országokban tartózkodó, életvitelt folytató, a magyar nyelvet ismerő embereknek nyújt kapcsolattartást és szórakozási lehetőséget a magyar nyelvű televízió csatornákon keresztül.

Screen Shot 2016-01-10 at 11.04.56

Az EuroCable innovációinak egyik legfontosabb célja, hogy egyedülálló élményeket nyújtson szolgáltatásával, még gazdagabbá téve az emberek életét. Ezért is fontos, hogy már az Apple TV platformra is elérhető ITT/OTT TV alkalmazása, amely a kiváló minőségű online tévézés élményét nyújtja vásárlóinknak. – mondta el Pataki Tamás, az EuroCable Magyarország Kft. kereskedelmi és marketing vezetője.

2016-tól kezdődően az Apple TV-n túl a Samsung és az LG valamennyi okostévéjén felül az iOS, Android és a Windows Phone rendszereket használó mobiltelefonokon, tableteken és az asztali számítógépen is elérhető az ITT/OTT TV szolgáltatás Magyarországon.

Az EuroCable Magyarország Kft. hazai távközlési vállalkozás. Tevékenysége kiterjed kábeltévé, Internet, VoIP telefonszolgáltatásokra, távközlési vezetékes és vezeték nélküli hálózatok üzemeltetésére. 2010 óta OTT (over-the-top), valamint webes szolgáltatások, továbbá applikációs alkalmazások megoldásával és fejlesztésével is kibővítette a tevékenységét. 2014-ben elnyerte a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség Média Platform kiállításán a „2014 leginnovatívabb műszaki megoldása” elismerést. Elsőként fejlesztette pure lineáris OTT szolgáltatását a Samsung Tizen operációs rendszert használó okostévé-készülékekre, a ROKU (inkább az amerikai kontinensen ismertebb platformra) és immár az Apple TV készülékre is.

A tévé életünk fontos részét képezi. Összegyűlünk a képernyő előtt, és együtt nézzük a legjobb filmeket vagy a legfontosabb események közvetítését. A tévénézés élménye mégis hosszú ideje mit sem változott. Egészen mostanáig. A legfontosabb, hogy felismerjük: az alkalmazások jelentik a tévézés jövőjét. Az alkalmazások gyorsan átveszik a főszerepet a műsorszolgáltatásban. Ezt a szemléletet követve új alapokra helyeztük a rendszerünket: új tvOS-t és innovatív módszereket fejlesztettünk a képernyő kezelésére. Ez az új Apple TV. Mert a tévé ebbe az irányba halad. – írja az Apple a legújabb Apple TV-ről!

Keresd az ITT/OTT TV alkalmazást az Apple TV-den! Bővebb információért pedig kattints ide!

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. Engem az érdekelne, hogy üzletileg ugyanúgy működik ez mint a T, Digi, UPC, stb. ? Magyarul le van szerződve a csatornákkal, hogy az adásukat fixen adják, csak a hagyományos kábeles/set-top-boxos megoldás helyett interneten és alkalmazásokon keresztül? Vagy kb. úgy, mint az internetes stream portálok, csak van körítés?
    Alapvetően azért érdekelne, hogy pl. Olimpia, foci EB alatt várható-e, hogy az MTVA lelövi a sugárzási jogot, vagy garantált a futás, hisz szerződve vannak?
    Hála a jó égnek áprilisban lejár a T-nél a hűségünk, így ha ez az ITT/OTT rendes “kábelszolgáltatóként” működne, erősen elgondolkoznék, hogy Digi vagy ez. Ha csatorna számban nem is (mondjuk ez nem is annyira érdekel, mert ami kell mind van), de árban erősen versenyeznek, és 2 évet sem kell kötni rájuk, ha szar, akkor lényegében bármikor lemondható.

  2. @ef-dani: Szia, fogalmam sincs. Kérdezd meg tőlük. 🙂

  3. Nem rossz! Ma regisztráltam, kiváncsi leszek mit csinál az ingyenes első nap után! De a HD-t hiányolom!

  4. “Előfordulhat-e, hogy egy műsor elérhetősége korlátozásra kerül?

    Igen, előfordul, hogy egy csatorna bizonyos műsorának, vagy műsorainak elérhetőségét korlátozza a jogtulajdonos, ebben az esetben az aktuális műsor helyett a “A MŰSORTULAJDONOS SZERZŐI JOGOK MIATT EZEN PLATFROMON NEM TETTE ELÉRHETŐVÉ A JELENLEGI MŰSORSZÁMOT. KÉRJÜK VÁLTSON MÁSIK CSATORNÁRA!.” felirat jelenik meg (tartalmak elérhetősége, illetve BlackOut).”

  5. @GaraiSG: Vannak HD csatornák.

  6. @AppleFan: Olvastam, de ez a Telekom szerződésében is ott van csak más megfogalmazásban. Nyilván a jogot fenntartják, csak kérdés élnek-e vele a jogtulajdonosok. A sportrendezvnyek a rengeteg korrupció miatt ebből a szempontból kritikusak.

  7. @Oszi: Ez engem érdekelne, de olyan bonyolult a használata -pedig nem vagyok sík hülye a szoftverekhez-, hogy inkább passzolok! 1 óra böngészés után nem látom át, hogy melyik plug-in-t hova kell másolni és mit kell vele csinálni!

  8. Meglehet oldani, h valahogy külföldről is működjön?

  9. @Put2: előfizetsz egy magyar vpn-re havi 1-2 ezerért már vannak szolgáltatók, és laptopon és mobilon is lehet használni, én is így érek el magyar tartalmakat!

  10. @OTTMASTER: igen! De csak az alap csomag és 12€….

  11. @dakota69: mivel csak 1 csomag van, es 1 euro az ara.

  12. Ezt a vpn-es dolgot letudod irni, h mi a menete? Meg még egy kérdés, vpn-en keresztül nem lasabbak az oldalak betöltése? Mert régen hallaottam erről, de lehet keverem màssal, akkor azt mondtàk, h elég lassuak az oldalak és minden ami ott történik, mert azon a szerveren keresztül megy àt az adat…

  13. Nem önzőségből, nem szeretnék segíteni, csak nem szeretném reklám céljára használni a legjobb szifonos oldalt! Google-ben keressetek rá a magyar vpn kifejezésre és milliónyi lehetőséget fog feldobni, én is így állítottam be magamnak laptop-on és iPhone-on is! Nem nagy ördöngösség!

  14. @Put2: Töltsd le Cromeban a Hola beépülőt abban állítsd át magyarországra, ekkor már könnyedén eltudod végezni a regisztrációt (kell magyar telefonszám), előfizetést. Utána már a nézéshez nincs ip blokk simán nézhető bármely országban.

  15. Köszi a segitségeket a vpn-el kapcsolatban! Holnap kiprobàlom!


Add a Comment