fbpx Skip to content

Több külföldi és magyar oldal is lehozta ezt a videót, amiben elvileg az iPhone 7 prototípusa látható.

Screen Shot 2015-12-23 at 11.13.16

Természetesen eléggé egyértelműnek tűnik, hogy nem valós a videó, sokkal inkább egy megrendezett valami és a látható eszköz is egy HTC-re emlékeztet leginkább. Az iPhone prototípusokat az Apple házon belül készíti, így szinte biztos, hogy legyinthetünk erre a videóra. Így ezúton is megkérünk mindenkit, hogy az ilyen fajta videókat ne osszátok meg, ne küldjétek el nekünk e-mailben és így tovább… Felesleges.

Az Apple-nek ettől függetlenül komolyan kell venni az új készüléket. Az évről-évre való frissítéshez az emberek már hozzászoktak, és ismét egy új designnal kell előrukkolniuk.

Kérdés persze, hogy a design mellett kapunk-e új funkciókat, vagy a már meglévőket fejlesztik, mint az iPhone 6s esetén.

Ti mit vártok az iPhone 7-től?

Olvasd el a hozzászólásokat is

32 Comments

  1. 4"-t

  2. 4″-os kivitelt és USB-C-t.

  3. Én nem tudom miért akartok 4" telokat? Nincs egy ‘lapát kezem’ de én személy szerint nagyon örültem,hogy végre megszabadulhattam a regi i5-töl! A jelenlegi i6 pont tökéletes méret mind gépelés szempontjából,mind a láthatóságéból! Nem vagyok egy phablet fan se,mert ott pl a praktikum már elveszlik,de ez a 4" már el lehetne felejteni…

  4. @popyakiraly: mert nekünk a 4-col jött be neked meg a nagyobb. az senki sem vitatja, hogy a felhasználói élmény sokkal nagyobb nagyobb méretnél.

  5. Nekem a 6s méret jo de biztos igény lenne ha lenne 4"-es is es szerintem nem a C -t kellene kiadni , hanem egyszerre három 7-rs modelt.
    Gondolom végre lesz NFC , legyen USB c , talán eltűnik a home gomb ….

  6. Sokkal kenyelbesebb a mostani 6s em, nagy kezeim is vannak, de visszasirom az 5s kezelhetoseget. Az ugy belepasszolt a kezembe, ezmar kicsit nagy. De akkor sem kellene mar kisebb

  7. HTC-Apple egymást másolgatja de rendesen. 😀

  8. @jag: NFC i6-tól van már. 🙂

  9. @popyakiraly: Mondjuk mert fontossági sorrendben a telefonom a 4. eszközöm és marhára nem a gépelés vagy a láthatóság a legfontosabb szempont, hanem a hordozhatóság, zsebben.

  10. Azért mégis csak meg lett osztva ez a kamuvideó is……

  11. @dcsatlos: ahogyan a cikkben is olvashatod, azért, hogy mindenki, aki elküldte, lássa, hogy foglalkoztunk vele, és hogy milyen videókat felesleges elhinni.

  12. 3.5 Jack.
    4″
    Indukcios töltés sem lenne rossz.

  13. @ef-dani: akkor te csak hordozgasd a zsebedbe es ha egy fontos email vagy üzenet jön akkor alig várd,hogy beérj a melóba, még mielött a vezetödet keresnek telefonon akinek biztos h nagyobb kijelzős okostelefonja van,hogy a Dani miért nem reagál már?? Jaa,mert nem látta elolvasni!

  14. @popyakiraly: Az, hogy nem az a legfontosabb, nem azt jelenti, hogy nem használom… Nem rossz a szemem, bármit el tudok rajta olvasni és el tudom dönteni, hogy kell-e/tudok-e rá reagálni. De nem fogok mozgás közben megállni és fél órán át bámulni az egérmozit, azért, hogy hosszasan pötyögjek. Ha annyira fontos, akkor pedig előkapom a táskámból a notebookomat, vagy az iPademet (amibe a 6 Plus is vagy 3x belefér) és megírom azon kényelmesen. Munkaidőn kívűl pedig nem fogok azonnal válaszolni minden emailre és ezt nem is várhatják el. Ha valami halaszthatatlan úgyis telefonon keresnek.

  15. Szeretem a 6s-t, de az ötvösnek volt tökéletes mérete. Nekem kisebb kezem van, így örülnék egy kisebb kijelzőnek, annyival nem nagyobb az élmény, mint amennyi nehézség ez a méret (zseb, átfogás, stb).

  16. Kinek ez kinek az!Legegyszerüb lenne ha csinálnának 5.5" 4.7" és 4" így szinte az összes vevőkört kielégítenék,mert például,én nem fogok váltani,míg 4" Iphone nem lessz,legyen az akármilyen hiperszuper 6s-7,8,9!!Amíg 4.7" lesz a legkiseb iphone akkor sokáig marad még az 5s nekem,de szerintem sokan vannak ugyan ezen a véleményen és ugye ez sok vevőt is jelent!!

  17. 4.7" a tokeletes. Egyszer kiprobalod es rajossz mekkora hulyeseg a kisebb. Az 5.5" szerintem is tulzas, en a plust vissza is csereltem simara.

  18. Lol. Amugy meg ekkora kamu videot…. 😀 aki, ennek bedol, egy idota.

  19. Személy szerint az 5,5-re esküszöm, nekem ez vált be, pedig mikor megjelent én is eleneztem ezt a méretet, viszont mióta használom azóta csak szuperletívuszokba tudok róla beszélni!
    Számomra még a méretnövekedés is belefér, szerencsére a kezem mérete támogatja.

  20. Én nem bánnám ha 6 collos iphone is lenne, továbbá egy hátlapi kijelzője is lehetne.

    Lenne értelme egy 4 collos butabb keszuleknek is, nagyobb üzemidővel.

    Persze ezek csak az en szemelyes otleteim.
    Azzal az elvvel nem ertek egyet, hogy azert legyen max 3,55 coll a kijelzo, hogy egy kezzel lehessen kezelni a telefont, nagyon sok szifonos ezt hajtogatja, pedig ennek pont semmi ertelme.
    Meg is latszik az eladásokon, a 6-os széria nagyon sikeres lett, mert pont azt kaptak meg a felhasználók, amire már régóta vágytak, nagyobb kijelzőt. 😉

  21. Én nagyon bízom benne, hogy végre a cég nevéhez is méltó új és nagyon komoly változásokat hoz az I7 főleg a kinézetét illetően. Olyan gyönyörű koncepciók vannak, hogy a jelenlegi teló fényévekre van tőlük! Boldog karácsonyt!

  22. joecockroach:Hallod te értelmetlen,honnan tudod hogy mindenkinek az i6 méret jön be???Ha ugyanúgy 4" méretben adják ki,akkor is el kell ugyanennyi,mivel az emberek éhesek az újítasokra!Az nem esik le hogy az iphone 4"és annál kiseb méretekben lett ilyen népszerű!!!Mit okoskodsz hogy kinek mi a jó?!Hidd el lenne akinek a 4"jönne be iphone 7 esetén,de biztos lenne akinek ennél nagyobb!Itt az egyetlen probléma az hogy aki kezdetek óta elkötelezett a márka iránt arra nagyívben szarnak,mert nem képesek előállni egy 4" új telóval olyanok számára,akik nem
    Bohóckodni és vagizni használják,hanem telefonálni és üzleti célokra(pl email)!!

  23. Hó haver, neked gondjaid vannak… 🙂

  24. Ez mekkora kamu videó 🙂 Amúgy végén nem koreaiul kellett volna leugatni a delikvenst? Ehelyett ékes angolsággal kajbálnak neki….

  25. IPhone 6 a leg jobb minden téren.
    Kellemes karácsonyt mindenkinek.

  26. ha 15eves vagy akkor te lehet vagizol a keszulekeddel, en 21 vagyok 6s plust hasznalok es nem gondolnam higy “vagizok” vele.
    szervereket elerni, emailezni, stb tokeletes.

    minimalis az eselye annak hogy az apple vissza lep a meretben, nincs hova zsugoritani az alkatreszeket.
    donteniuk kene hogy mit hanyagoljanak hogy beleferjen a hazba a hardver, hanyagolni pedig nem akarnak.

    6s meret az idealis, ne egy kezzel hasznald vezetes kozben.
    egy kezzel mellesleg hogy irsz emailt? betu kent ossze potyogod 30perc alatt? a telefont felvenni egy ujjal fel tudod utanna pedig nem hiszem hogy daru kene a fejed mellett valo tartashoz vagy a fulessel a mikrofonba valo dumalashoz.

    nagyon kicsi retegnek van szuksege a kisebb meretre, mindenki megveszi a nagyot, sot kulfoldon foleg a plus modelt veszik, meg a nok is.

    ha az altalad emlitett fehasznalasi terre akarod hasznalni akkor 6/6s is tokeletesen megteszi, ha szimplan kattant vagy, ahogy a felhaborodasodat lattam a srac kommentjere, akkor a 4″utan majd jonnel vissza kommentelni hogy ebbe miert nem fert 3d touch stb…

  27. @djsad00: Annál a cégnél beszélsz zsugorítási problémákról, akik egy iPad 2-t pakoltak egy 38mm-es tokba, meg az említett 3D Touchot is Taptic Enginenel. Nem sok erőfeszítésükne telne megcsinálni 4″-ba az i6-ot, csakis üzleti döntés lenne, hogy mit tesznek bele, hogy megmaradjon a margin.
    Szvsz szerverek eléréséhez pedig egy iPad Air is rohadtul messze van a tökéltestől, nemhogy egy harmad akkora kijelző.

  28. A nekem csipogóknak csak anyit,mivel látom hogy nem igazán értik miről is beszélek hogy én MEGÉRTEM AZOKAT AKIKNEK A 4"NÁL NAGYOBB TELÓK JÖNNEK BE,DE EZRÉVEL VANNAK AKIKNEK CSAK A 4"JÖN BE ÉS AKKOR FOGANK VÁLTANI,HA ÚJBÓL LESSZ 4"IPHONE!MOSTMÁR ÉRTITEK??31éves vagyok "djsad00"De azért megnézném hogy PL:egy tárgyaláson 6s plus telóval a zsebben hogy ülsz le az asztalhoz!?:DVagy te mindenüt kicsapod az asztalra?Na mindegy a lényeg hogy van akinek ez,van akinek az!!!

  29. Szerintetek mennyire kell elmebetegnek, céltalan életűnek lenni ahhoz, hogy szenteste napján valaki itt vitázzon azon, hogy mi a megfelelő méret egy telefonnál? Nem mellesleg mennyire korlátolt gondolkodású az, aki csak a saját igényeit látja és azt erőlteti rá a többire? Nem teljesen mindegy, hogy kinek mi a praktikus?

    Van egy zöldségesed, nem szereted a zellert, akkor nem is fogod árulni? Hiába hozna elegendő hasznot számodra? Nekem is a 4″-os a kényelmes, mégsem tiltom meg a páromnak, hogy 6s-t használjon. Érdekes, mi?

  30. Nem. Akkor fogsz valtani, amikor majd nem jelenik mar meg az uj iOS a telefonodon es az appok 90%-a nem fog futni rajta. Es marhara nem lesz valasztasod, mint 4.7″-es telefont hasznalni. Ennyi a lenyeg.

  31. Eléggé el vagy tévedve. 🙁 És nagyon goromba is vagy. 🙁

  32. Egyébként a 4 collnál nagyobb képátlójú telókkal csak vagizni lehet, és alkalmatlanok üzleti felhasználásra?
    Használtál már 6s plust? Messze jobb mint bármelyik iPhone, szerintem
    Ha kipróbálnád, nem sírdogálnál többet.
    Én mindig a zsebemben tartom a telót, és le tudok így is ülni.
    Egyébként meg te vagy az a felhasználó, aki noncs elkötelezve a márka iránt, bármit csinálnak, neked nem jó, mert hát nagy a kijelző. 😀


Add a Comment