fbpx Skip to content

Az elmúlt héten jelent meg az iOS 9.2 és mindeközben az iOS felhasználók többsége már az iOS 9-et használja. A legutóbbi felmérés szerint több mint 70%-on áll az iOS 9 elterjedtsége, így elmondhatjuk, hogy az újabb készülékeken minden bizonnyal a legfrissebb iOS-verzió fut.

Screen Shot 2015-12-19 at 11.56.52

Sőt, a fenti ábrán az is látszik, hogy az iOS 8 is komoly, 21%-os szeletet hasít a tortából, tehát már nagyon kevesen vannak azok, akik iPhone 4 vagy régebbi készülékeket használnak.

Egyébként múlt évben az iOS 8-ra sokkal lassabban frissítettek a felhasználók, mint most az iOS 9-re. Mindemellett szerintem az iOS 7 volt anno a legrosszabb frissítés, mivel a teljes redesign miatt katasztrófa volt a rendszer. Persze így a 9-es verzióra a szoftver mondhatni kinőtte a gyermekbetegségeit és a legtöbb probléma megszűnt.

A Google is lehozta a legtöbbet keresett szavak, kifejezések listáját, és a fenti videót is, ami rendkívül megosztó lett a YouTube-on. A tech kategóriában egyáltalán nem meglepő eredmény született. Első helyen az iPhone 6s, tavaly egyébként az iPhone 6 volt.

A lista a következőképpen alakult:

  1. iPhone 6s
  2. Samsung Galaxy S6
  3. Apple Watch
  4. iPad Pro
  5. LG G4

A teljes listát itt tudjátok megnézni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment