fbpx Skip to content

A héten már a második ajánlót kapjuk a Smart Clinic csapatától. Érdemes elolvasni az alább találhatót is, mely az elegáns, átlátszó védőtokok és bumperek tulajdonságait igyekszik kellőképpen kivesézni.

new-thinedge-bumper-iphone-6-6s_565c14574f98e

Kora nyári tesztünk a teljes addigi iPhone palettát lefedő Caze toktokat górcső alá vette, most azonban igyekszünk kizárólag 6s/6s Plus – és ezáltal 6/6 Plus – készülékekkel kompatibilis kiegészítőkről szót ejteni.

Caze Tough Zero iPhone 6s/6s Plus tok

A legújabb készülékeken kipróbált ultravékony, átlátszó iPhone 6s/6s Plus védőtokok gyakorlatilag ugyanazt a hatást keltik a telefonokra helyezve, mint az elődmodellekre tervezett darabok. A mindössze 0,55 mm vastagságú Tough Zero tökéletesen illeszkedik a telefon felületéhez, így nem csupán a különféle külső behatások által keletkező sérülésektől, de a tok nem megfelelő rögzítése miatt előforduló felületi karcolásoktól is megvédi azt.

tough-zero-5-for-iphone-6_5571ba053c418

A Caze újítása továbbá a kiegészítő speciális kialakítása, melynek köszönhetően az átlátszó iphone tokok 360°-os szögben védik a készüléket. Ez hatalmas előnyt jelent az olyan kiegészítőkkel szemben, melyek a telefon felső és/vagy alsó részét szabadon hagyják, utat engedve ezáltal a különböző szennyeződések, valamint folyadék és por által fellépő meghibásodásoknak, illetve az apró felületi karcolásoknak. A gombok és portok kivágásai alapos munkára utalnak, a töltőcsatlakozó és az Apple fülhallgató jack-je egyaránt könnyedén csatlakoztatható, a hangerő, illetve a lezáró gombok pedig továbbra is akadálymentesen használhatók.

Ezenkívül fontosnak tartottuk kiemelni a kiegészítő súlyát. Annak ellenére, hogy összességében egy stabil, jó fogású, karcolások és kisebb ütések ellen is védelmet nyújtó iPhone 6s/6s Plus tokról beszélünk, a védőréteget alkotó TPU réteg súlya alig érzékelhető, szinte észrevehetetlen többletsúlyt eredményez. Így azoknak, akik eddig valamilyen nehezebb védőtokot használtak, érdemes odafigyelniük, hiszen könnyedén kirepülhet kezükből a készülék egy-egy határozottabb, zsebből való kirántás következtében.

Az átlátszó iPhone tok két színvariánsban kapható iPhone 6s és iPhone 6 készülékekre, illetve 6s Plus és 6 Plus modellekre. A szürke Tough Zero-t inkább az asztroszürke készülékekhez, a teljesen átlátszót pedig világosabb – ezüst, arany, vagy rozéarany – telefonokhoz érdemes választani, de gyakorlatilag bármilyen kombinációban ízléses, visszafogott megjelenést kapunk.

Caze SoftShell iPhone 6s/6s Plus tok

A SoftShell annyiban különbözik az imént jellemzett ultravékony iPhone toktól, hogy a portok rendkívül pontos kivágásai kaptak egy-egy műanyag záró fedelet, melyek a csatlakozók porosodását és beázását előzik meg. Fontos hangsúlyoznunk, hogy ettől függetlenül nem vízálló, csupán cseppálló(bb) iPhone tokról beszélhetünk. Ez a párásodás és egyéb hasonló jellegű meghibásodások megelőzését jelenti.

A letisztult, minimál design kedvelői egészen biztosan nem csalódnak majd az átlátszó, elegáns iPhone 6s/6s Plus védőtokokban, hiszen kivitelezésüknek köszönhetően éppen annyi pluszt adnak a gyári Apple megjelenéshez, amennyit egy ilyen kiegészítőtől elvárhatunk. A korábbi modellnél említett 360°-os védelem a SoftShell-nél is kiemelhető, ahogyan a karc- és mérsékelt ütésállóság is.

softshell-iphone-6-plus-tok_5571b521acaa8

Színösszeállítását tekintve ugyanaz mondható el a SoftShellről, ami a Tough-ról: a szürke védőtok az asztoszürke, az átlátszó pedig az ezüst, az arany, illetve a rozéarany színű készülékeken mutat igazán jól.

A jó hír továbbá, hogy a kiegészítő egyaránt elérhető iPhone 6s Plus és 6 Plus készülékekre.

Caze ThinEdge iPhone 6s/6s Plus bumper

A karácsony közeledtével azokra is gondoltunk, akik valamilyen oknál fogva nem kedvelik a készülék teljes házát beborító telefontokokat. A Caze ThinEdge kiegészítő egy pehelykönnyű, ultravékony, átlátszó iPhone 6s/6s Plus bumper, amely a készülékre helyezve szinte teljes mértékben észrevehetetlen.

A lekerekített szélű iPhone keretek maximálisan passzolnak az iPhone 6 és 6s modellek formavilágához. A ThinEdge még a Tough-nál és a SoftShellnél is vékonyabb kiegészítő, ugyanakkor a gombok és portok elérése ennek köszönhetően még kényelmesebb és akadálymentesebb. Ami kifejezetten elnyerte a tetszésünket, az a bumperhez csomagolt extra kapocsrész. A kiegészítőhöz ugyanis az általános ezüst – a fekete esetében fekete – színű kötőelem mellé jár még egy, a peremvédő színéhez passzoló darab is. Bár ennek logikáját nem teljesen értettük, hiszen amíg az aranyhoz például aranyszínű kapocs jár, a feketéhez és az átlátszóhoz egyaránt piros.

new-thinedge-bumper-iphone-6-6s_565c14574f98e

Az egyetlen általunk felfedezett problémája a kiegészítőnek, hogy abban az esetben, ha a vásárlást követően kidobtuk a tároló dobozt, könnyen abba a csapdába eshetünk, hogy egy esetleges levételt követően nem tudjuk majd hova tenni a bumpert. Ez leginkább azért kellemetlen, mert egy erősebb nyomás az iPhone peremvédő két oldalára és az könnyedén megrepedhet, erre tehát érdemes figyelni!

Összességében azonban kijelenthetjük, hogy a Caze igazán kitett magáért az elegáns iPhone 6s/6 bumper megalkotása során. A kiegészítő elérhető átlátszó, fekete, ezüst és arany kivitelben is, így tényleg bárki megtalálhatja a számára megfelelő színösszeállítást.

Ajándékok a tokokhoz

Annak érdekében pedig, hogy teljes legyen a karácsony, a Caze minden iPhone tok és bumper mellé csomagolt egy-egy apró meglepetést. A kiegészítők csomagolásában ugyanis fellelhető egy mikroszálas törlőkendő, mellyel telefonjaink kijelzőit tarthatjuk tisztán. Mindemellett a vásárlók kapnak egy kijelzővédő fóliát – a ThinEdge iPhone 6s/6s Plus bumpert választók egy extra hátlapvédő fóliát is –, valamint egy Apple fülhallgató tárolására, valamint a készülék fekvő pozícióban történő kitámasztására alkalmas tartókártyát.

iphonestand_7_web_ps

Akár magadat szeretnéd megjutalmazni a karácsonyi rohanás után, akár valamely szeretteted lepnéd meg egy elegáns iPhone tokkal, illetve bumperrel, a Caze kiegészítői remek választásnak bizonyulhatnak.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment