fbpx Skip to content

A fenyőfán még mindig nem terem alma, így ismét kiválasztottunk nektek néhány ajándék ötletet karácsonyra, mert minden évben elérkezik a meglepetések beszerzésének ideje, és már lassan kezdünk kifutni az időből.

xmas15-store-cover

A SzifonStore kínálatából bátran választhattok ajándékot szeretteiteknek, ugyanis ha raktáron lévő termékekből rendeltek december 17. éjfélig, akkor az garantáltan megérkezik karácsonyig.

Spigen iPhone 6/6s Ultra Hybrid ütésálló tokok

Az Ultra Hybrid tok egyesíti egy bumper keret és egy teljes tok előnyeit. A puha, de mégis erős TPU anyagból készült külső keret kiváló védelmet és biztos fogást garantál.

spigen_ip6s_uh_clear

A szélsőséges igénybevételre tervezett modell teljesíti a MIL-STD 810G katonai szabvány követelményeit az ütésállóság tekintetében, de mégis hétköznapi használatra szánt, esztétikus kiegészítő. A tok rozéarany színben és teljesen átlátszó kivitelben is elérhető.

Itt vásárolhatod meg: Spigen iPhone 6/6s Ultra Hybrid ütésálló tokok.

iHealth BP7 Bluetooth vérnyomásmérő

Ez az apró vérnyomásmérő az iOS eszközre telepített iHealth MyVitals app segítségével vezérelhető, amely a mérések után az összes adatot tárolja.

ihealth-bp7

A készülék Bluetooth kommunikációra képes, és belső akkumulátorról üzemel, amelyet USB-kábelen keresztül lehet tölteni.

Itt vásárolhatod meg: iHealth BP7 Bluetooth vérnyomásmérő

Spigen iPhone 6/6s Neo Hybrid Carbon tokok

A Spigen Neo Hybrid® Carbon tok egy új dizájnt képvisel a Spigen világában.

spigen_ip6s_nh_carbon

A tok karbon mintás, TPU szilikonból készül, és fém gombokkal felszerelt. Mindezt egy kemény műanyag bumper öleli körbe, így dupla védelmet biztosít.

Itt vásárolhatod meg: Spigen iPhone 6/6s Neo Hybrid Carbon tokok

Xtorm Power Bank 6000

Az új generációs Xtorm külső akkumulátor szuper kicsi és nagyon könnyű. Rendkívül hatékony és gyors töltést tesz lehetővé, akkor és ott, ahol az szükséges.

xb100-power-bank-air-001-lr-1

A készülék háza egy matt, gumírozott külsőt kapott, így az intenzív használatból adódó karcok is kevésbé jelentkeznek a felületén. Két USB kimenetének (2 x 2,5A) köszönhetően akár több készülék egyidejű töltésére sem jelenthet gondot.

Itt vásárolhatod meg: Xtorm Power Bank 6000

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Tetszenek a tokokok.

  2. Az Ultra Hybrid tok egyesíti egy bumper keret és egy teljes tok előnyeit. A puha, de mégis erős TPU anyagból készült külső keret kiváló védelmet biztos és fogást garantál.

    Inkább így?

  3. @mremil: “kiváló védelmet biztos és fogást garantál” Inkább így?
    nem. kiváló védelmet és biztos fogást garantál.


Add a Comment