fbpx Skip to content

Az idei karácsonyt megelőzően egy igen elegáns kiegészítőkről írt bemutatót kaptunk a Smart Clinic-től.

karacsonyi-ajandektipp-elegans-bor-iphone-tok_5669a902ef8b7

Ők nem egy új csapat, hanem az iPhonetok.hu “öltözött” úgymond egy új név alá. Ők a már megszokott módon érdekes, prémium kategóriás, bőr tokokat fognak bemutatni, azonban most már Smart Clinic néven. Át is adnánk a szót nekik.

Az évek során felmerülő vásárlói igények bővülése miatt úgy gondoltuk, bővíteni kívánjuk szolgáltatásainkat, valamint üzleti lefedettségünk, ezért egy új üzletpontot nyitottunk a Mammut 1 Bevásárlóközpontban. Ezentúl tehát a hajdani iPhoneTok.hu Smart Clinic Bölcső és Smart Clinic Mammut néven folytatja munkáját.

Picture1

Az arculat változott, a megszokott minőséghez azonban ragaszkodunk, ezt pedig az alábbiakban tesztelt telefontokok alapján magatok is megtapasztalhatjátok.

Thin Series: ultravékony iPhone 6s bőrtok

Az iCase Leather Thin szériája egy igazán különleges kiegészítő, mely precíz kialakításának köszönhetően képes felvenni a készülék alakját, így az nem kezd el lötyögni a tokban és pláne nem csúszik ki belőle. Kifejezetten elegáns hatást kelt, hogy a gyártó az élvisszahajtó varrástechnikát alkalmazta az elegáns bőr iPhone 6 tok megalkotása során. Ez a technika egyébként bőrcsizmákról lehet ismerős, hiszen a legnagyobb divatmárkák is ezt a megoldást használják szinte kivétel nélkül minden termékükön.

Hiába forgattuk, fogdostuk, csúsztattuk, tettük ide-oda, a masszív iPhone 6s belecsúsztatós tok nem engedett feszességéből és felülete sem kopott egy fikarcnyit sem. És a java még csak most jön! A Thin széria – és a bejegyzés második részében említett Elegant – bélését egy prémium kivitelezésű textil anyag képezi, melyet luxus ruhacikkek elkészítéséhez, bútordarabok és gépjárművek kárpitozásához használnak. Az úgynevezett Alcantara anyag finom felülete egyrészt megóvja a telefont a különféle karcolásoktól, másrészt tisztán is tartja az iPhone 6/6s kijelzőjét.

Picture2

A mi kedvencünk az Espresso színű tok, egyszerűen imádjuk! A fehér 6s pereme olyan szépen mutatott a világosbarna kiegészítővel, hogy még magunk is meglepődtünk rajta – pedig láttunk már egyet, s mást! A kiegészítő összes elérhető színét egyébként ezen a linken tehetitek meg.

Elegant: letisztult bőr iPhone 6s tok

Nem véletlen, hogy az Elegant névre keresztelt iCase szériát hagytuk másodjára. Efelett a termék felett ugyanis nemigen tudtunk napirendre térni. A Thin egy kissé érdes tapintású, erezetes bőranyagból készült és az – a tok matt hatásával kiegészülve –  jól is állt neki. Az Elegant azonban más.

A fényes hatású, belecsúsztatós bőr iPhone 6 tok erősebb fényben már-már megcsillan. Ráadásul tapintása is sima és finom – ennek köszönhetően egy kicsit csúszósabb is, mint a korábbiakban jellemzett darab. Ettől függetlenül szerintünk rendkívül mutatós kiegészítőkről van szó.

Picture3

A varrások eldolgozása egyszerűen gyönyörű – és itt fontosnak tartjuk ismételten megemlíteni, hogy a tok kézzel varrott – ráadásul az általunk kipróbált, Nero színű darab gyakorlatilag bármely típusú iPhone 6 vagy iPhone 6s készülékkel jól mutat.

Vásárlási igényeiteknek ezen a linken tehettek eleget.

Úgy gondoljuk, hogy akár a Thin, akár az Elegant szériára esik a választásotok, mindkét kiegészítővel jól jártok. Ha pedig ajándéknak szánjátok az elegáns bőr iPhone 6s/6 tokokat, borítékolható a siker. Leginkább azoknak javasoljuk a minőségi védőtokokat, akik szeretnének formális közegben is jó benyomást kelteni, de szűk baráti körükből sem szeretnének kilógni.

Ráadásul azoknak sem kell megijedniük, akik más típusú készülékkel rendelkeznek, hiszen iPhone 4/4s és iPhone 5/5s modellekre is kaphatóak. A teljes kínálatból pedig ide kattintva válogathattok.

SzifonJáték

Szeretnél ajándékba egy egyedi iPhone 6/6s bőr tokot? Szólj hozzá ehhez a cikkhez, és mondd el nekünk, hogy neked milyen iPhone készüléked van és milyen tokkal használod!

ajandek

A hozzászólók között kisorsolunk egy iCase Leather tokot. Sorsolás: december 20-án, hozzászólni 19-én 23:59-ig lehet, a nyertest pedig emailben értesítjük!

Olvasd el a hozzászólásokat is

48 Comments

  1. Iphone 6s van egy gyari apple barna bortokkal, ami mar most kopott, mivel csereltek a keszuleket es kipattintottak parszor, ennyi eleg is volt, hogy szethasadjon..

  2. Én az 5-n egy Ringke Fusion tokot használok amivel meg vagyok elégedve.
    Bőr vonulatba most szálltam be a retina minihez rendeltem egy Baseus tokot.
    Telónál is gondolkodtam valami ilyesmin csak oda nem találtam megfelelőt még.

  3. i6, baseus tok vagy verus super slim. Mikor melyik. 🙂

  4. Iphone 5s egy nem túl márkás műbőr flip flap tokkal

  5. iPhone 6S és egy füstszürke Power Support Air Jacket tokot használok hozzá.

  6. iPhone 6, Agent18 tokkal, meg vagyok vele elégedve de a cikkben szereplő tok nagyon bejön, régóta szemezgetek már a bőrtokokkal.

  7. Iphone 6S, markatlan muanyag tokkal. ( asszony valasztotta…)

  8. I5s szilikon tok. ????

  9. i5S, és jelenleg semmilyet, mivel ma hagytam el 😀 (Amúgy egy fekete bőr flip tok volt)

  10. A szilikon tok csúszik mint a fene ha olajos kézzel fogom. A bőr az bírja. Szerintem a 6s-nek csak a gyári tok áll jól.

  11. iPhone 6 – Ozaki oCoat

  12. iPhone 6s, Spigen szilikon tok.

  13. iPhone 4S tok nélkül. Szemezgettem régebben tükrös, aztán üvegfóliákkal, de végül nem került rá mégsem…

  14. iPhone 6-om van es spigen tough armor tokkal hasznalom a munkambol adodoan, de szeretnek egy bor tokot azokra az alkalmakra amikor nem dolgozom 🙂

  15. Nekem iPhone 6 van és Lifeproof Fre tokot használok jobbára munkám miatt, de nagyon jól használható a hétköznapokon is

  16. Iphone 6s készülékemen szilikon tok van!

  17. iPhone 5S Evutec Karbon S, SP

  18. Nekem egy i5 készülékem van, jelenleg 2 tokot valtogatok, az egyik egy Ringke Fusion, a másik pedig egy Belkin PowerBank tok. Az iPad Minire egy olcsóbb SmartCase-t használok, amit mostanában akarok lecserélni.

  19. iPhone 6 és egy egyszerű szilikon tok van rajta,de néha tok nélkül használom.

  20. i6s Just Mobile Tenc tokkal

  21. i6 uag

  22. i6 silver sötétkék apple bőr tokkal. Szívesen kicserelném egy barnára… 🙂

  23. iPhone 6, és a legolcsóbb, legvékonyabb víztiszta szilikon… 🙂

  24. i6SP speck

  25. iPhone 6S, Spigen Neo Hybriddel

  26. iPhone 6S, még 1 hetes sincs és még nincs tok..:D

  27. I6 Luphie bumperrel 🙂

  28. Elegant Line legszebb legminőségibb, nem is szabadna mást tenni egy iphone-ra.

  29. Iphone 6 White edition és én is mint sokan mások meg vettem a sima egyszerű átlátszó szilikon tokot ami meg is bántam mert nem hogy nem védi meg a kisebb karcoktól sem de még a színét is szépen változtatja most már ilyen halvány barna 😀

  30. apum most hagyta el az i4s keszuleke bor tokjat :/
    nekem az i5-on egy ozaki o!coat 0.3mm van.

  31. iPhone 6: van hogy sima szilikon tokot vagy spigen, ozaki tokokat felváltva.

  32. iPhone 5s, Ozaki solid ütve-kopva

  33. iPhone 6 plus gyári bőr tokkal ami mára elég gallyon van.. Ez az espresso tényleg szuperkúl!

  34. iPhone 6: gyári barna bőrtok, a legjobb… 🙂

  35. Iphone 6 : Barba bőrtok»»»2 bankkártyatartőval és fekete bőrtok»»»a hátlapon az “Aple” jelnél kőr alakú lukkal

  36. Bocs az “apple” 2 “P”-vel írandó :-)))

  37. iPhone 6 space gray gyári Apple piros szilikon tokkal

  38. iPhone 6S Plus világosbarna, eredeti Apple bőr tokkal.

  39. iPhone 6 Spiegen CandyShell

  40. iPhone 6S, eredeti Apple kék bőrtok.

  41. Iphone 6 gold, egy pezsgő színű bumperral

  42. Ezüst iPhone 5S fekete Apple bőrtokkal.
    Szép.

    (Előtte barna volt, az ronda lett idővel…)

  43. IPhone 6s, Spigen ultra hybrid tok

  44. Azért az érdekelne, hogy a 44 kommentelő közül az a 11 akinek nem ihone 6 vagy 6S van, mit fog kezdeni egy ezekre a készülékekre való tokkal 🙂

  45. @pergabb: ott a pont 🙂

  46. Nem olcsok ezek a tokok 😀

  47. iPod touch is er?
    iPod touch 5G kemenebb szilokon tok


Add a Comment