fbpx Skip to content

Én az áruk ellenére kifejezetten szeretem az Apple eredeti tokjait. Az iPhone 6-tól már a bőr tokjaik is jobb minőségben készültek, míg az iPhone 5/5s-nél sajnos sokszor gyorsan elkoptak.

apple_leather_case_by_jasonzigrino-d9io54m-1024x806

Pont a fekete péntek alkalmával vásároltam egy Midnight Blue változatot, így mikor megláttam a bőrtokok ihlette háttereket, azonnal beléjük szerettem. Jasonzigrino az összes színt elkészítette, így ha ugyan nincs tokunk, akkor érdemes letölteni 1-1 hátteret, mert gyönyörűek!

A hátterek iPhone 5/5s, 6/6s és Plus készülékekhez illeszkednek tökéletesen, de természetesen másik, régebbi modellnél is beállíthatjuk őket. A képek nem tölthetőek le a Szifon.com alkalmazásban, használjátok kérlek a Safarit. Mivel rengeteg kép van, így természetesen a sötétkék bőrt fogom ide beilleszteni, akik a többi színre kíváncsiak, azoknak becsomagoltuk az összeset .zip fájlba, így letöltés után kényelmesen tudtok válogatni.

Midnight Blue By JasonZigrino

Letöltés: iPhone 5/5s | iPhone 6/6s | iPhone 6/6s Plus

Kattints ide a .zip fájl letöltéséhez

Hori kolléga elkészítette a fenti háttereknek az Apple logó nélküli változatát, azt ide kattintva tudjátok letölteni .zip formában.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Sajna az uj bortok is konnyeden serul, szintelen cipopasztaval (kivulrol) at kell kenni aztan vmi finom anyaggal attorolgetni es szepen fel lehet frissiteni. A telefon ki-be pakolasat viszont az also sarkok nem birjak es 2-3 alkalom utan felhasad a bor.

  2. bőrtokra jó sima étolaj/olívaolaj is csak kevés….

  3. Pont tegnap vettem meg a példában szereplő kéket. Vicces! Idáig a feketét használtam. De szerintem mindegyik szép!

  4. @pergabb: A bőrnek van egy ilyen tulajdonsága, hogy sérülékeny és kezelést igényel…

  5. Ritka vacak minőségűek ezek a tokok. ebay-os bőrtok 1000 Ft-ért 5x annyi ideig bírja és még külsőre is szép. Apple ezt elcseszte. Amúgy a hátterek szépek 😀

  6. @ef-dani (telefonrol hogy lehet vkit jelolni?:D), tudom 🙂 de boltban kapasbol azt mondjak, hogy semmivel sem szabad lekezelned. Ez a szintelen cipopaszta kifejezetten jot tett neki, a keszulek azonban jart szervizben, 2. alkalommal elismertek rossz, szoval kipattintotak belole kb 3alkalommal es ennyi eleg is volt neki, hogy a jobb also sarka ami a telefon elejere simul kozepen szethasadjon. Termeszetesen nem vallalnak erte felelosseget, pedig egy uvegfoliat is bebuktam a csere miatt. Ez van….no de uj telo hibatlan, tmsc vagy milyen procis 😀 es Torokorszagbol hoztak amit mondjuk nem ertek miert onnan, de tok 8

  7. @expa: Nekem is olyan van, de szerintem nem igazi bőr 😀
    @pergabb: Ez a boltost minősíti, hogy szerinte nem kell a bőrt kezelni.

  8. Mi a gyári szilikon tokokat használjuk hibátlan minőségi termékek! Az utángyártott, más gyártó által próbált tok koppintások semmire nem valók! Sajnos van belőlük, pénz kidobás!


Add a Comment