fbpx Skip to content

Om Nom kalandjairól és a Cut the Rope sikereiről mi is számtalanszor beszámoltunk már itt az oldalon, hiszen az egyik legsikeresebb franchise az App Store-ban.

Unknown-2

A ZeptoLab most kivételesen ingyenessé tette az alkalmazást, így akik esetleg még nem vették meg az elmúlt 2 évben, most itt a lehetőség, hogy ingyen letöltsék.

Természetesen ebben az epizódban is a fő cél az, hogy Om Nomot jóllakassuk cukorral és emellett próbáljunk meg minél több csillagot is összegyűjteni, hogy a további pályákon is játszhassunk. A történet szerint a gonosz pókok elrabolták Om Nom cukor készletének jelentős részét egy hőlégballonnal, aminek kötelébe Om Nom lába is beleakad, így szeretett otthonától eltávolodik, majd mikor végre kiszabadítja magát, a világ különböző tájain követi az elhullajtott cukrok nyomát, hogy megtalálja a pókokat és visszaszerezhesse jogos tulajdonát.

Kalandozása során találkozik érdekes lényekkel, amik Om Nomhoz hasonlóan nem őshonosak a Földön, és ezek a lények a különleges képességeik segítségével segítenek neki. A helyszínek is teljesen újak, az erdőtől a roncstelepig mindenfele megfordul majd Om Nom. Bővebben érdemes elolvasni a korábbi cikkünket a játék kapcsán: Cut the Rope 2 – Om Nom visszatért

[appstore id=”681814050″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment