fbpx Skip to content

Minden évben eljön az ideje a karácsonyi meglepetések beszerzésének, de mi lenne, ha idén egy újabb sál vagy nyakkendő helyett az Apple készülékeket öltöztetnénk fel?

xmas15-store-cover

A SzifonStore kínálatából bátran választhattok Apple kiegészítőt, ugyanis kedvezményes árakkal és ajándékötletekkel várunk titeket! Nézzetek be hozzánk és lepjétek meg szeretteiteket a tökéletes iPhone vagy Apple Watch tartozékkal.

Bling My Thing Swarovski iPhone tokok

szifonstore-bling-tok

Egy igazán különleges tok a SWAROVSKI kristályok ragyogását kedvelők számára! Az oldalunkon található Simple is Beautiful kollekció Ayano Kimura tervező munkáját dicséri.

iCess BMW X6 távirányítású autók

szifonstore-is670-x6-bk_6

Irányíts egy BMW X6-os, méretarányos, valósághű modellautót Bluetooth segítségével okostelefonodról! Az 1/16-os arányú modell virtuális joystick segítségével, vagy a gyorsulásmérő és giroszkóp használatával irányítható a letölthető app segítségével.

Link Bracelet fém szíjak

szifonstore-silver-link-bracelet-38mm

Egyszerű és elegáns! Minden, amire az Apple Watch-odnak szüksége lehet! Egy strapabíró rozsdamentes acél szíj különleges csattal, amely több színben is elérhető.

Milanese Loop szíj mágneses zárral

szifonstore-milanese-style-stainless-steel-watch-band-for-apple-watch

Elegáns, fényesre polírozott rozsdamentes acél Milanese Loop szíj a klasszikus, szőtt lánc elrendezésben. A mágneses záródásnak köszönhetően használata egyszerű és kényelmes.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment