Nézz bele ingyen a HWSW iOS-fejlesztői képzésébe!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét iOS képzés indul december 10-én a HWSW és az IT Factory által. A nagy sikerre való tekintettel ez már a második iOS képzés, amit többek között online is követhetsz, ha esetleg nem a fővárosban laksz.

ios

Ez a képzés is az alapoktól vezet be az iOS-fejlesztésbe, és megtanít, hogyan írj alkalmazásokat az Apple operációs rendszerére. A tanfolyam nyílt nappal indul, vagyis egy gyors regisztráció után ingyen nézheted végig az első alkalmat, megismerkedhetsz az oktatókkal, és a tanulást is elkezdheted.

A nyílt napra a képzés weboldalán lehet jelentkezni, ugyanitt találod meg a részletes tematikát is. A 14 alkalmas képzés 40 órányi gyakorlatorientált tananyagot nyújt, a főoktatók pedig a Sanoma MDC gyakorló fejlesztői lesznek. Vendégelőadók is érkeznek majd, többek között a Skyscanner iOS-specialistája és a Prezi iOS-fejlesztője is megosztja veletek a tapasztalatait.

Ahogy már írtuk a képzés nem csak tanteremből, hanem online is követhető lesz, így azok számára is opció lehet, akik nem Budapesten laknak! Bővebb információért kattints ide.

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!