fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most az Afterlight képszerkesztő app kapcsán is.

afterlight-hero

Az Afterlight egyébként korábban már megkapta az Apple-től a helyet az App Store Essentials listában is, így noha jóformán Dunát lehet rekeszteni a képszerkesztő appokkal, mégis kiemelkedik a tömegből. Nézzük, hogyan tölthető le ingyen az egyébként 0.99€-ba kerülő app!

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Az Apple Store appot elindítva görgessünk lefelé a Featured fülön, egészen addig, míg meg nem látjuk az Afterlight letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

Afterlight-01 Afterlight-02

Az ekkor megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free zöld csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Ekkor el is indul az app letöltése:

Afterlight-03

Az Afterlight ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2016. január 10-ig van lehetőségünk. Az app egyébként 0,99€-ba kerül.

[appstore id=”573116090″]

Ha nincs az amerikai Store-hoz kapcsolt Apple ID-nk, akkor azt egy ingyenes app letöltésével indítva pár egyszerű lépésben létre is tudjuk hozni bankkártya megadása nélkül: Gyakori kérdések: iTunes Store account-ok (Apple ID)

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Hali
    se usa id-vel se magyar id-vel nem dob fel ilyenbannert nálam. csak rayman stb

  2. bocs nem az applestoreban probáltam hanem az appstore-ban

  3. nekem sincs ilyen banner…
    usa id mihez kell (miert a vegen irjatok)?
    ?

  4. 65 perc telt el a cikk megjelenése óta, és az ár, 099 Euro….. Köszönjük Emese…..

  5. progi lenn, maradok photoshop-nal 🙂

  6. @Józsi: az apphoz az Apple Store (és NEM az App Store!) appban érhető el a redeem kód.

    pontosan le van írva a linkelt cikkben, lépésről lépésre, hogy hogyan készíthetsz amerikai Apple ID-t.

    @Balazs Pali: köszönjük Emese.

    Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most az Afterlight képszerkesztő app kapcsán is.

    Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen NEM az App Store!)

  7. Apple Store/Fiók/Ország alatt átállítod United States-re,és már szedheted is…

  8. @opetrovics: a régió átállítása csak bizonyos időközönként lehetséges, és adott esetben elvesztheted egyes appok frissíthetőségének lehetőségét, ha azok az appok nem érhetőek el a másik Store-ban, amire átváltottál. oda-vissza váltogatni nem lehetséges. sokkal egyszerűbb egy külön amerikai fiók.

  9. nem ezt kerdeztem…!

  10. @Józsi: az alábbiakat kérdezted, a válasz is ezekre volt válasz:

    “nekem sincs ilyen banner…”
    az Apple Store appban van ez a banner, nem az App Store-ban. de ez le is van írva a cikkben.

    “usa id mihez kell (miert a vegen irjatok)?”
    ahhoz kell, ha magyar ID-val nem jelenik meg, és emiatt amerikai fiókot akar valaki készíteni. ez is le van írva.

  11. hagyjuk….

  12. Józsi.app szoreben a keresesbe ird be hogy apple store azt szeds le es utana csinald a tobbit abban az appban amit keszedtel!usa fiok azert kell mert csak ott elerheto ez az akcio mint majdnem minden akcio altalaban…

  13. @pete66: Költői kérdést tett fel. Kb azt várta volna, hogy a cikk írója elnézést kérjen tőle, hogy nem a cikk elején írta, hogy USA acc kell a free letöltéshez, mert ehhez már lusta. Úgy érezte, hogy át lett verve azáltal, hogy végig kellett olvasnia egy olyan cikket, amitől egy free appot várt, de nem fogja a végén megkapni. Ezt hívják hisztinek.

  14. nekem siman ideadta magyar acc-al (csak USA-ra váltottam a Fiók-ban az Országot)

  15. @hiper:
    Nekem is sikerült igy 🙂

  16. @hiper, @Zsoo21: az ország átváltásával már nem magyar a fiókotok, hanem amerikai.

    a régió átállítása csak bizonyos időközönként lehetséges, és adott esetben elvesztheted egyes appok frissíthetőségének lehetőségét, ha azok az appok nem érhetőek el a másik Store-ban, amire átváltottál. oda-vissza váltogatni nem lehetséges. sokkal egyszerűbb egy külön amerikai fiók.

  17. az App Store figyelmeztet, az Apple Store nem

    /ugytűnik megusztam következmény nélkül az országváltást, mert most ismét magyar az acc-om/

  18. Jaseye ertem amit mondasz de megsem,ha nekem van egy magyar accom meg egy amcsi es csak 1 dolog miatt lepek be a magyar accba mert amcsiban nincs,de alapvetoen az amerikait hasznalom,akkor ugyanugy nem lesz ra frissites.. Csak mert igy azert akkor ugyan otz vagy mintha orszagot valtanal.

  19. @pete66: nem vagy ugyanott, az ország váltása teljesen más. https://support.apple.com/hu-hu/HT201389

    például ezért:

    – A Megvásárolt szakaszban nem lesznek megtalálhatók az előző országban megvásárolt tartalmak.
    – Nem lesznek megtalálhatók az iCloud-zenekönyvtárában azok a tartalmak, amelyeket az előző ország áruházának segítségével egyeztetett, töltött fel, illetve adott hozzá.

    a frissítés nem probléma. ha bekapcsolod az appok automatikus frissítését, akkor rá sem fog kérdezni, frissíti mindkét fiókról származóakat. ha nem kapcsoltad be az automatikus frissítésüket, akkor rákérdezhet a másik fiók jelszavára, de az elérhető frissítéseket minden esetben jelezni fogja.

  20. Uk id val is működik.
    Köszi


Add a Comment