Új iPhone 6s reklámok

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Microsoft mellett az Apple is elindított néhány új reklám videót, a legújabb iPhone készülékéről, a 6s-ről.

Screen Shot 2015-12-02 at 09.33.14

Az első videóban az iPhone 6s képességei mellett sebességre helyezi a hangsúlyt az Apple. Az egy perces reklámban szinte minden funkciót láthatunk, amik elérhetőek az iPhone 6s-ben. A második videó olyan szituációkat mutat be, ahol a “Hey Siri” funkció nélkül nem tudnánk hozzáérni a készülékhez: például manikűrösnél, vagy amikor úszunk és szükségünk van a készülékünkre. Összességében szokásos Apple reklámok, szinte mondanivaló nélkül.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Sziasztok kb egy hónapja járt le a gari az i6 omrol.azt vettem észre hogy meghajlott a telo szerkezete,pedig esküszöm hogy soha nem últem rá és nem csináltam vele semmi durvaságot.nagyon vigyázok rá!!azért ez elég gáz egy több mint 200 ezres telotol.szerintetek van rá esély hogy kicseréljék?

  2. @cocoloco29: Ha Magyarországon vásároltad a készüléket, akkor 2 év szavatossági jog illet meg. Szóval, ha úgy gondolod, hogy nem vagy hibás a dologban ( és ezt ma már tanúsítványok is bizonyítják, hogy könnyen hajlik a 6), akkor menj vissza a boltba, ahol a jótállást intézték és vetess fel a kompetens alkalmazottal egy “szavatossági igény bejelentő jegyzőkönyv”-et. Ez lehet egy sima A4-es lap is, csak ez legyen a fejlécen. Leírod a problémádat (meghajlott a telefon szévsőséges behatás nélkül), ő reagál rá (lejárt az 1 év garancia, menj haza) erre kell még dátum, aláírás, bolti pecsét. Ezek után már mehetsz is a fogy.védelemhez, mert így már ők is szóba állnak veled.. De attól függ, mennit ér meg Neked a sztori, mert valószinűleg a bevizsgálást neked kell pengetni, viszont nagy eséllyel azt hozza ki, hogy gyári hibás a termék és akkor viszont a bolt már nem tud olyan könnyen hazaküldeni. De azért a fogy védelemnél kérjél pontos tájékoztatást az ügymenetről. De én így már cseréltettem ki Apple terméket. Igaz nem telefont..

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!