fbpx Skip to content

A cikk címe egyáltalán nem megtévesztő: a Microsoft most úgy döntött, hogy idén világbékére tör. Ott hagyja a nézeteltéréseit, a problémáit és elmegy az Apple-höz, hogy békét kössön.

15123-11178-Screen-Shot-2015-12-01-at-32856-PM-l

Ezt remélem senki sem hiszi el a Cortana-s és Surface-es reklámok után, ettől függetlenül az ünnepek közeledtével átszellemült cég egy érdekes reklámot készített, amihez az Apple is a beleegyezését adta. Nézzétek meg a videót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Esetleg a szöveget, magyarul, megoszthatná valaki… Csak azoknak, akik nem beszélnek, hallanak englisül. Köszi.

  2. Valami kommunista indulòt énekelnek, szerintem fölösleges lefordítani magyarra!

  3. Már bocsi hogy trollkodok egy kicsit, de megnéztem a videót majd vissza térve a szifon alkalmazásba a progi menüje fel csúszott a felső állapotsor mögé és onnantól nem ment a vissza gomb, se semmi. Ki kellett donnom az appot az alkalmazás váltóban és ujra nyitni hogy tovább lehessen lepni.

  4. Az a minimum, hogy az Apple “hozzájárul”, hiszen Bill Gates mentette meg az Apple-t a csődtől, Jobs a visszahívásakor tőle kunyerált 200mill dollárt.

  5. @Emerald: ezt most tényleg minden egyes alkalommal fel fogod emlegetni? de ugye az megvan, hogy Bill Gates már régen átadta a stafétát másnak?

  6. tök jó kis reklám,most az apple csinálhatna ilyet mondjuk a samsungnak 🙂

  7. @Jadeye:

    A tény az tény!:) Ha ez történt, akkor mit kezdjek vele? Csak információ! Az sem elhanyagolható, hogy Jobs tudott mit kezdeni a pénzzel és gyönyörűen felfuttatta! Ez is tény!

  8. @Jadeye: Másrészt már Jobs sem a régi.

  9. @pAnk:

    Csak neki nem volt választása:(

  10. @Jadeye: Köszi. Gugli a barátom volt és “lefordította”….

  11. @Emerald: és változtat ez bármin is? nem. ugyanakkor érdemes lenne azt sem elfelejtened, hogy milyen indokkal adta Bill Gates azt a pénzt, mert bizony nem puszta szívjóságból, hanem egy több milliárd dolláros per megelőzéseként…

    I called up Bill and said, “I’m going to turn this thing around.” Bill always had a soft spot for Apple. We got him into the application software business. The first Microsoft apps were Excel and Word for the Mac. So I called him and said, “I need help.” Microsoft was walking over Apple’s patents. I said, “If we kept up our lawsuits, a few years from now we could win a billion-dollar patent suit. You know it, and I know it. But Apple’s not going to survive that long if we’re at war. I know that. So let’s figure out how to settle this right away. All I need is a commitment that Microsoft will keep developing for the Mac and an investment by Microsoft in Apple so it has a stake in our success.

  12. @Jadeye:

    Ez egy indok, de, hogy igaz-e…? 🙂 Annyin változtat, amit az emberek elfelejtenek, hogy az indulótőke nélkül nem lenne nagy a egy cég sem.

  13. @Emerald: “Ez egy indok, de, hogy igaz-e…?”
    nem. Jobs egész életrajza szemenszedett hazugság.

  14. @Jadeye:

    Mert minden igaz, amit leírnak? Dramaturgiai és egyéb okokból változtatnak dolgokon. Én is azt írhatok le, amit csak akarok! Ne higgy el mindent a mai világban!:)


Add a Comment