fbpx Skip to content

Néha csodálkozom egyes emberek leleményességén, majd láthatjátok a lenti videóban is, mikor kipróbálja, hogy a Pencil beletörhető e az iPad Pro Lightning csatlakozójába. Normális?

Apple-Pencil-image-001

Oké, tényleg előfordulhat, hogy miközben töltjük, komoly 3-5 percig a ceruzát, akkor esetleg valaki nekimegy és kíváncsiak vagyunk, ilyenkor mi történik. Nos a lenti videóban kiderül:

Fellélegezhettek, az Apple Pencil az átlaghoz képest picit erősebb, ugyan hajlékony, de fordítva nem lehet bedugni. 🙂 Ha már a töréstesztnél tartunk, akkor íme két videó az iPad Pro-ról is:

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. elég ellenállónak tűnik az iPad. ugyanakkor neonfénynél tesztvideót csinálni… bárki is volt, gratulálok. a beállításról nem is beszélve, komolyabb elemzésre alkalmatlan azért ez a felvétel.

  2. Kapzsi (elme)betegek. Véletlenül sem nézem meg a hasonlókat.

  3. @Tamaci: noha sokszor fájdalmas látni, ahogy szétbarmolnak valamit, annyi előnye talán mégis van, hogy leszűrhető belőle, hogy adott esetben milyen végkifejletre lehet számítani, ha mi magunk követünk el valami hasonlót önhibánkból.

  4. @Tamaci: az érdekel, hogy egy földre ejtést hogy viselnek. nyilván az olyan baromságokat, amikor autóval mennek át rajta, köszörűvel esnek neki, vagy kettélövik más is ignorálja – pl én is

  5. @airness23:, @Jadeye: ez is igaz.

  6. Külső töltőt nem lehet venni cerkához? Így nem szivesen tölteném szegényt. Mondjuk egy jó darabig nem is lesz pro-m az tuti. 400pénzt inkább egy 7D MarkIIre költeném.

  7. “…mikor kipróbálja, hogy a Pencil beletörhető e az iPad Pro Lightning csatlakozójába. Normális?”

    Ugyanezt írtam a note 5 “pengate”-hez is. Hogy lehet fordítva dugni? Kb olyan mintha az ember a csavart fordítva akarná valamibe belefúrni vagy a töltényt a pisztolyba. Persze ahogy említve is volt, a 3 éves gyerek véletlenül rosszul is dughatja be, de ennyi erővel egy gyerek 3-5 perc alatt el is törheti az Apple pencil t is 3x. Ezek a “gate” témák te jó ég. Amerikaiaknak készült videók az fix. Magyar ember nem dug rosszul.xD és nem tör iPadbe semmit.

  8. @dnp: az Apple ad a Pencil mellé egy tartalék hegy mellett egy Lightning-to-Lightning adaptert is, amivel Lightning-kábelről is töltheted.

  9. Nem kicsit furcsán néztem a “tesztvideót”, de a végére határozottan kijelenthető, hogy a brutális igénybevételt nagyon jól viselte a Pen (és az iPad is).

    A végén az, hogy nem sikerült ketté törnie, csak fokozta ezt az érzést.

  10. @Jadeye: Kösz! 🙂


Add a Comment