fbpx Skip to content

Hétfőn este 7 órakor az Apple kiadta a tvOS 9.0.1-et, amiről a tvOS nem árul el sokat a frissítést feldobva – még azt sem, hogy az új verzió egyébként 9.0.1, a változásokról meg egy szót sem szól, szemben az iOS, az OS X vagy a watchOS frissítési információival.

tvOS9.0.1-hero

A tvOS 9.0.1 várhatóan leginkább a hibajavításokra koncentrál, és – ahogyan a tvOS maga is – csak a negyedik generációs Apple TV esetén érhető el.

A tvOS 9.0.1 buildje 13T402, ami nem sokkal magasabb az október 19-én megjelent tvOS 9.0 13T396-os buildjénél.

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként. Érdekes egyébként, hogy noha az Apple TV egy USB-C-kábel segítségével csatlakoztatható az iTunes-hoz, a frissítés ott (jelenleg) nem lehetséges, hanem csak a visszaállítás (restore) választható, amivel az Apple TV összes beállítása és az arra letöltött tartalmak is törlődnek.

És noha az iCloudba be lehet lépni a tvOS-ben, jelenleg nincs iCloud backup az Apple TV-n található tartalmakról és beállításokról, és az Apple TV sem aktiválási zárat, sem elveszett módot nem támogat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ios 9.2 vajon mikorra várható?:-)


Add a Comment