fbpx Skip to content

Meghúzza az év végét a HWSW, két olyan eseménnyel is készül, aminek örülni fognak az iOS iránt érdeklődők: ha tapasztalt fejlesztő vagy, akkor azért, ha pedig csak most vágnál bele a programozásba, akkor azért érdemes odafigyelned rájuk!

hwsw-pr-20151108

Idén november 19-én tartják a srácok az éves mobiltermék-fejlesztési konferenciájukat, a HWSW mobile! mindenkinek szól, aki közvetlenül vagy közvetve a mobilfejlesztés területén dolgozik: a fejlesztés mellett vállalati mobilitásról, mobilhirdetésről, m-kereskedelemről, mobilfizetésről és UX-ről is szó lesz. Előad majd a Runtastic, az IBM, a Prezi, a Skyscanner, a Testbirds és a Sanoma MDC is.

A konferencia mintegy 60 előadása közül több az iOS-szel foglalkozik majd: fejlesztői szempontból mutatják be az iOS 9-et, elmondják, mi a jó a Swiftben, de szó esik majd az iOS-es appok Windows-ra fordításáról, illetve az Apple és az IBM nagy megállapodásáról is.

December 8-tól a kezdő vagy nyelvet váltó fejlesztők kapják a főszerepet, akkor indul ugyanis a HWSW új képzése, ami iOS-alkalmazások fejlesztésére készít fel, foglalkozik a Swifttel, de kitér az Apple tévés és okosórás platformjára is. A 40 órás, gyakorlat-orientált tanfolyam az alapoktól indít, minimális programozási ismeretekre van csupán szükség a teljesítéséhez.

A képzés a már szokásos webinárium formátumban működik, ennek előnye, hogy az előadásokat az interneten keresztül is lehet követni, és az élő közvetítés mellett utólag is visszanézhetők az órák. Az első alkalom ráadásul ingyenes, mindenképpen érdemes tenni egy próbát vele!

Az eseményekről további részleteket ezen a weboldalon találsz, ugyanitt tudsz jelentkezni is rájuk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment