Speciális fotókönyvet kaptak az iPhone 6 kampány fotósai

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple egy komoly meglepetéssel készült a “Shoot on iPhone 6” kampány fotósainak. Egy speciális fotókönyvet kaptak azok, akiknek a fotóit felhasználta az Apple a kampány során.

iphonebook2

A könyvben megtalálhatóak a saját, illetve mások fotói, amiket az Apple kirakott korábban. Az összes képet a készítőik az iPhone 6 segítségével készítették, és ezek a rövid videók továbbra is elérhetőek az Apple oldalán.

A könyv mellé egy fehér kesztyűt is adott az Apple, ami természetesen arra jó, hogy ne koszoljuk össze a fotókat ujjlenyomatokkal.

iphone6_book003

Összességében ez egy remek gesztus az Apple részéről, bár a fotókat valószínűleg sosem fogják már többet használni, mert megjelent az iPhone 6s, amiben egy jobb kamera található már.

Ti mit gondoltok erről?

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Hogyan lehet az, hogy ha az Apple a szuper fotók ingyenes felhasználása ellenértékeként egy albumot ad a képek készítőinek, akkor az is visszatetszést kelt? Miért nem jó soha semmi? Ha pénzt kérnek érte, az a baj, ha ingyen adják, akkor meg az?
  Azt sem értem, hogy az ilyen stevék miért olvassák ezt az oldalt, és miért provokálják az oldal üzemeltetőit?
  Ritkán kommentelek, de ez a tömény suttyóság kicsit sok volt.

 2. @steve195614: ezek alapján akkor szerinted csak néha fordul elő értelmes dolog az oldalon. értem. csak akkor azt nem értem, ha ennyire értelmetlen számodra bármi cikk itt, miért nem te írod a cikkeket? akkor olyan cikkeket tehetnél közzé, ami szerinted értelmes.

 3. @steve195614: nem értem továbbra sem. ki van és hol? milyen okosságokra gondolsz mégis? szervizes cikkeket akarsz olvasni, hogy hogyan javítsd meg ezt meg azt (hardveresen)? vagy mégis mit? miért nem írod meg akkor, mi az, ami számodra értelmes? csak vagdalkozol itt a szavakkal, és becsméreled a cikkeket, de semmi konstruktív javaslatod nincs. nem gondolod, hogy ennek igen nehéz megfelelni, ha egyszer azt sem lehet tudni, pontosan milyen tartalmakat tartasz értelmesnek? képzeld magad annak a helyébe, aki a te hozzászólásaidra kell reagáljon. te mit reagálnál hasonló helyzetben, ha a te munkádat becsmérelné valaki ismeretlenül?

 4. Látod Pisti, pont erről írtam. Nem az a lényeg, hogy mi a véleményed, hanem az, hogy hogyan adod elő. Pont nem az első, hanem a második hozzászólásoddal volt a baj, amiben – most éppen – Jadeye-t piszkálod.
  Mivel a későbbi megnyilvánulásaid egyre mélyebbre taszítanak, vosszavonom a suttyó jelzőt. Sajnos nincsen rá szavam, amit alkalmazhatnék rád, csak szánlak és sajnállak. Legyen szép estéd és szép hétvégéd.

 5. Jobban belegondoltok, akkor itt jelenleg engem is beleertve mindenki a jo magyar mentalitassal rendelkezik. Okoskodas, kioktatas, mas csesztetese, rosszindulat, bosszu, cinizmus, stb. Viszont minden oldalon ez megy, szoval…:D A cikk nekem sem hirerteku, de nyilvan a folyamatos friss tartalom erdekeben fel kell tenni vmit. Nekem maximum masok lehurrogasa, ki kit masol cikkek nem szimpatikusak.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!