James Bondnak nem elég egy androidos telefon

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiszivárgott egy levelezés az új James Bond filmmel kapcsolatban, pontosabban arról, hogy milyen készüléket használjon James az új, Spectre névre keresztelt filmben.

14799-10623-007-james-bond-spectre-movie-2-l

Az Apple-közeli stúdiókban általában mindig iPhone-t, vagy Apple készüléket használnak, természetesen nem véletlenül. A többi filmet “meg lehet vásárolni” így végül az a készülék, márka kerül bele, amiért a legtöbbet fizetnek. November 6-án kerül a mozikba az új 007-es film, vajon melyik márkához lesz hű James Bond?

A belső levelezés alapján a Sony 18 millió dollárt ajánlott, a Samsung pedig nem kevesebbet, mint 50 milliót. Tehát egy androidos készülék állt nyerésre a levelezés alapján, azonban Mr. Bond, pontosabban Daniel Craig sem hagyta szó nélkül a telefon ügyet. Ő a következő mondta:

James Bond only uses the ‘best,’ and in their minds, the Sony phone is not the ‘best’.

A főhős csak is a legjobb készüléket használja, és Daniel Craig szerint tehát sem a Sony, sem a Samsung készülékek nem a legjobbak. Mind tudjuk, hogy az Apple termékekre célzott az akkori levelezésben, végül persze nem derült ki, hogy melyik maradt. Hazánkban is november 6-tól látható majd az új Bond film.

(Napi bulvár cikkünket olvashattátok…)

Ezek még érdekelhetnek:


 1. tvbe is lattam mar magyar honba, hogy a sony reklamozza az uj telojat jbond zenevel 🙂
  hozzateszem, szvsz a sony nagyon is jo. iphone hasznalokent mondom ezt 🙂

 2. Hát igen. Ha az alma nem villant jövőre valamit majd i7-el akkor az gáz lesz. Már i6 is határeset. Nem is vettem. Maradtam i5-nél. Sajna!

 3. Lehet hogy az Apple csak bizonyos országokban engedélyezte (direkt írtam hogy engedélyezte) hogy az iPhone 6S kerüljön a filmbe. Így ahol nem engedélyezte (pl. Németország, Magyarország, stb), ott újra leforgatták a jeleneteket és Sony Z5 van benne. Kínában biztosan Xiaomi lesz.

 4. Anyám ekkora f…ságot!!!!!Kit érdekel milyen telefon van egy ilyen ordenáré nagy nulla filmben,amiről már a 6ezredik bőrt húzzák le!!!Főleg ilyen nagy fos főszereplővel mint ez a Daniel Craig tőle még Pier Richard is jobb lenne!!!!:Dnincs értelmes hír higy ilyeneket kell benyomatni????

 5. @Bakfitty: Ez egy igazán értelmes hozzászólás volt! Ráadásul rossz oldalon! Ez itt nem a film klub, ahol véleményt kell nyilvánítani, bár hozzá teszem láttam a filmet és jó! Az hogy milyen telefon reklámozza az új 007-et, csak egy érdekes könnyed bulvár hír, mint anno a “banán Nokia” a Mátrixban. Még is miről szeretnél olvasni?

 6. Hunwolf:Ilyenekről nem szeretnék olvasni,sziveseben olvasnék az iosról hogy mi minden bugot véltek benne felfedezni a frissítés óta stb!!!!!!!Óó ha neked tetszett a film akkor biztos szinvonalas kis bábfilm lehet!Ezért nem születnek mostanába értelmes filmek,mert ilyen a felvevő piac mint te is vagy!Ez is egy Film os hipi szupi repkedős mindenkit lelövős hülyegyerek film!Pont neked való!Én maradok a komolyabb felnőtteknek gyártott filmeknél!!!

 7. Szerintem meg nem egymást kellene fikázni! Mi Szifonosok tatsunk össze mert egy kutya kölyke vagyunk! Összetart minket az Iphone szeretete és tisztelete! Hunwolfnak gratulálok a higgadt és visszafogott válaszért!

 8. Hapsika:Ez a tanulj meg írni szöveg ez már anyira lejárt!Valami értelmeseb beszólás nincs a tarsolyba??Minden oldalon ha valaki megírja az igazat,azonnal jön egy anyanyelv és irodalom szakos tanár és azt mondja "tanulj meg írni"úr isten de szörnyű!

 9. Jó látni, hogy itt Szifonon nem a Facebook színvonal van, egy posztra csak egy f*szfej jut a hozzászólások szekcióban:) Nem mellesleg tényleg tanulj meg magyarul írni/beszélni, vagy ha nem áll szándékodban, menj külföldi honlapra mocskolódni, bár ott se járnál több sikerrel.

 10. Csodálkozom, hogy eddig senki nem tette szóvá 😀
  Magyarországon az általánosan bevett szokás, hogy csütörtökön kezdik vetíteni az új filmeket, ami ezen a héten november 5-ére esik és nem hatodikára.
  Ám bizonyos speciális esetekben, mint pl. az új James Bond film is, már szerdán elkezdik vetíteni – és most nem az éjféli premierre gondolok.

 11. Képzeld bakfitty, tudok idézni az első kommentedből:
  "ekkora nagy faszság", " ordenáré nulla film", "fos főszereplő". Igen, sajnos a magadfajtáknál itt kezdődik a probléma, hogy nem tudja mi maga a szó jelentése, amit megkérdőjelez.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!