fbpx Skip to content

Kiszivárgott egy levelezés az új James Bond filmmel kapcsolatban, pontosabban arról, hogy milyen készüléket használjon James az új, Spectre névre keresztelt filmben.

14799-10623-007-james-bond-spectre-movie-2-l

Az Apple-közeli stúdiókban általában mindig iPhone-t, vagy Apple készüléket használnak, természetesen nem véletlenül. A többi filmet “meg lehet vásárolni” így végül az a készülék, márka kerül bele, amiért a legtöbbet fizetnek. November 6-án kerül a mozikba az új 007-es film, vajon melyik márkához lesz hű James Bond?

A belső levelezés alapján a Sony 18 millió dollárt ajánlott, a Samsung pedig nem kevesebbet, mint 50 milliót. Tehát egy androidos készülék állt nyerésre a levelezés alapján, azonban Mr. Bond, pontosabban Daniel Craig sem hagyta szó nélkül a telefon ügyet. Ő a következő mondta:

James Bond only uses the ‘best,’ and in their minds, the Sony phone is not the ‘best’.

A főhős csak is a legjobb készüléket használja, és Daniel Craig szerint tehát sem a Sony, sem a Samsung készülékek nem a legjobbak. Mind tudjuk, hogy az Apple termékekre célzott az akkori levelezésben, végül persze nem derült ki, hogy melyik maradt. Hazánkban is november 6-tól látható majd az új Bond film.

(Napi bulvár cikkünket olvashattátok…)

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Sony Z5, itt nemetorszagba mar mindenhol az van a plakatokon…

  2. @cyb: óóó, kár :/ 🙂

  3. tvbe is lattam mar magyar honba, hogy a sony reklamozza az uj telojat jbond zenevel 🙂
    hozzateszem, szvsz a sony nagyon is jo. iphone hasznalokent mondom ezt 🙂

  4. Sony Experia Z5 premium 4k kijelzővel. Az való 007 nek. 😉

  5. Hát igen. Ha az alma nem villant jövőre valamit majd i7-el akkor az gáz lesz. Már i6 is határeset. Nem is vettem. Maradtam i5-nél. Sajna!

  6. Lehet hogy az Apple csak bizonyos országokban engedélyezte (direkt írtam hogy engedélyezte) hogy az iPhone 6S kerüljön a filmbe. Így ahol nem engedélyezte (pl. Németország, Magyarország, stb), ott újra leforgatták a jeleneteket és Sony Z5 van benne. Kínában biztosan Xiaomi lesz.

  7. Anyám ekkora f…ságot!!!!!Kit érdekel milyen telefon van egy ilyen ordenáré nagy nulla filmben,amiről már a 6ezredik bőrt húzzák le!!!Főleg ilyen nagy fos főszereplővel mint ez a Daniel Craig tőle még Pier Richard is jobb lenne!!!!:Dnincs értelmes hír higy ilyeneket kell benyomatni????

  8. @Bakfitty: Ez egy igazán értelmes hozzászólás volt! Ráadásul rossz oldalon! Ez itt nem a film klub, ahol véleményt kell nyilvánítani, bár hozzá teszem láttam a filmet és jó! Az hogy milyen telefon reklámozza az új 007-et, csak egy érdekes könnyed bulvár hír, mint anno a “banán Nokia” a Mátrixban. Még is miről szeretnél olvasni?

  9. Hunwolf:Ilyenekről nem szeretnék olvasni,sziveseben olvasnék az iosról hogy mi minden bugot véltek benne felfedezni a frissítés óta stb!!!!!!!Óó ha neked tetszett a film akkor biztos szinvonalas kis bábfilm lehet!Ezért nem születnek mostanába értelmes filmek,mert ilyen a felvevő piac mint te is vagy!Ez is egy Film os hipi szupi repkedős mindenkit lelövős hülyegyerek film!Pont neked való!Én maradok a komolyabb felnőtteknek gyártott filmeknél!!!

  10. @Bakfitty: ezért volt ott a cikk legutolsó bekezdése:

    (Napi bulvár cikkünket olvashattátok…)

  11. Szerintem meg nem egymást kellene fikázni! Mi Szifonosok tatsunk össze mert egy kutya kölyke vagyunk! Összetart minket az Iphone szeretete és tisztelete! Hunwolfnak gratulálok a higgadt és visszafogott válaszért!

  12. Kedves Bakkfütyi! Először talán tanulj meg írni!

  13. Hapsika:Ez a tanulj meg írni szöveg ez már anyira lejárt!Valami értelmeseb beszólás nincs a tarsolyba??Minden oldalon ha valaki megírja az igazat,azonnal jön egy anyanyelv és irodalom szakos tanár és azt mondja "tanulj meg írni"úr isten de szörnyű!

  14. Jó látni, hogy itt Szifonon nem a Facebook színvonal van, egy posztra csak egy f*szfej jut a hozzászólások szekcióban:) Nem mellesleg tényleg tanulj meg magyarul írni/beszélni, vagy ha nem áll szándékodban, menj külföldi honlapra mocskolódni, bár ott se járnál több sikerrel.

  15. Csodálkozom, hogy eddig senki nem tette szóvá 😀
    Magyarországon az általánosan bevett szokás, hogy csütörtökön kezdik vetíteni az új filmeket, ami ezen a héten november 5-ére esik és nem hatodikára.
    Ám bizonyos speciális esetekben, mint pl. az új James Bond film is, már szerdán elkezdik vetíteni – és most nem az éjféli premierre gondolok.

  16. Bberci:Mi volt itt a mocskolódás f*aszfej????

  17. Képzeld bakfitty, tudok idézni az első kommentedből:
    "ekkora nagy faszság", " ordenáré nulla film", "fos főszereplő". Igen, sajnos a magadfajtáknál itt kezdődik a probléma, hogy nem tudja mi maga a szó jelentése, amit megkérdőjelez.

  18. Bberci:Ahh mindegy!Nem vitázok!


Add a Comment