fbpx Skip to content

Én nem sűrűn szoktam hátteret váltani. Általában havonta cserélek, most egy ideig egy élő fotó volt a hátterem, ki kellett próbálni az iPhone 6s miatt, aztán most ismét egy statikus háttérre váltottam.

Én kifejezettem szeretem azokat a fotókat, ahol felül egy színnel találkozhatunk, és alul van maga a “kép”. Ez általában az eget jelenti, ami sötét, vagy kék szokott lenni és ezek a színek számomra rendkívül megnyugtatóak. Ahogy a fenti képen is látszik, jól látható az idő, alul pedig a fehér miatt nem látszanak a gombok, ami egyáltalán nem zavaró, inkább még jobban letisztult tőle a zárt képernyőm. A theultralinx.com most összeszedett pár hasonló hátteret, amik közül lehet válogatni, de néhányat én is beraktam ide cikkbe.

MTMzNzQxNTAyMjk0NzE2Mzg2 MTMzNzQyMjk5NTQ4MTI5NzU4-2

Letöltés: Bal / Jobb

MTMzNzQyMjk5NTQ3OTcwMTc5 MTMzNzQyMjk5NTQ4MDY0MjIy

Letöltés: Bal / jobb

A többi képet a theultralinx oldalon tudjátok megnézni és letölteni.

Múltkor már írtunk róla, hogy az Apple rövid Apple Watch reklámokat is készített mostanában. A legutóbbi cikkben például hét újjal találkozhattunk, és ezeknek a reklámoknak mind-mind statikus, egyszerű hátterük van. Ezekből készített pár hátteret JasonZigrino:

apple_watch_film_wallpapers_by_jasonzigrino_splash-1024x806

Kattints ide a letöltéshez

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Nem integráljátok a Safarit a Szifon.com appba, hogy azon keresztül le lehessen menteni a képeket a cikkekből? Tudom, hogy nem közvetlen az írókat érinti ez, de várható update?

  2. @osy: várható ez az update, sajnos addig kérlek használt a safarit!

  3. Sziasztok! Ezeket hogyan lehet feltölteni a telóra? Jó lenne ha nem a családi képek közé kerülne fel hanem egy külön mappába. Lehetséges ez? Köszi!

  4. iPad Air 2-n folyamatosan crash-el a linkelt oldal, állandóan újratölti a Safari

  5. Milyen ironikus, hogy pont iPhone-on nem nyitja meg azt az ultralinx oldalt, ahol a hátterek vannak (legalábbis Safariban) :/

  6. Lehetne egy update ami optimalizálja az appot iphone 6-ra…

  7. Ronaldo: Nekem megnyitja!

  8. Most hasra kell esni ezektől a képektől?
    A net tele van szebbnél szebb képekkel, csak keresgélni kell!

  9. @Ed Harley: én nem látok olyat a cikkben, ahol az lenne írva, hogy hasra kellene esni. azért, mert neked nem tetszenek ezek a képek, felesleges lefikázni, elvégre ízlések és pofonok is különbözőek.

  10. Jadeye: nem fikáztam le semmit, csak megjegyeztem hogy a hátterek tekintetében bőven el vagyunk látva a neten és egy szóval sem említettem, hogy nem tetszenének!
    Nekem kicsit fura, hogy 2015-ben hátterekről kellene cikket írni.

  11. @Put2: Most már nekem is megnyitja, de korábban nem ment, ahogy az előző kommentelőnek sem.

  12. Erre senki?
    Sziasztok! Ezeket hogyan lehet feltölteni a telóra? Jó lenne ha nem a családi képek közé kerülne fel hanem egy külön mappába. Lehetséges ez? Köszi!

  13. @expa: az iOS esetén még mindig csak logikai mappák vannak. olyan tehát nem lehetséges, hogy a filmtekercsben ne le legyen benne, csak valami mappában. a képeket a cikket Safariban megnyitva az egyes képek linkjét megnyitva azokra hosszan nyomva tudod letölteni, ahogyan eddig is.

  14. @Jadeye:
    Köszönöm, akkor ez még mindig gáz. 🙁


Add a Comment