fbpx Skip to content

Korábban már kiderült az OS X 10.11.1 beta verziójának köszönhetően, hogy hamarosan új billentyűzet, Magic Trackpad és Magic Mouse érkezhet, de akkor még nem derült ki, hogy mikorra várható ezek megjelenése.

Uj-Keyboard-Trackpad-Mouse-hero

Ma viszont egyszer csak elérhetővé váltak az új termékek az Apple oldalán, és már meg is vásárolhatóak. Nézzük is meg, mit ír róluk az Apple.

Magic Keyboard

Az új, letisztult formavilágú Apple Magic Keyboard akkumulátorral működik, és billentyűi is jelentős fejlesztésen estek át. A billentyűk belsejében megújult ollós mechanizmus gondoskodik a stabilitásról és az optimális mozgásról.

MLA22MG

A Magic Keyboard laposabb kialakításának köszönhetően igen kényelmes és pontos rajta a gépelés.

MLA22MG_AV4

Az eszköz párosítása automatikus, így akár azonnal elkezdheted használni a Maceddel. Az akkumulátor üzemideje is figyelemre méltó: a billentyűzet akár egy hónapnál is tovább működhet egyetlen feltöltéssel. (Tölteni Lightning-kábellel lehetséges.)

A Magic Keyboard ára 36990Ft. (Az előző generációs Apple Wireless Keyboard ára 24990Ft.)

Magic Trackpad 2

Az áttervezett, újratölthető Apple Magic Trackpad 2 beépített akkumulátorral működik, és elsőként teszi asztali rendszeren is elérhetővé a Force Touch technológiát. A minden pontján kattintható érintőpad felülete alatt rejtőző négy erőérzékelő a kifejtett nyomás mértékét is pontosan észleli, így még több funkciót hozhatsz elő az ujjaiddal, és jóval közelebb kerülhetsz a tartalomhoz.

MJ2R2

A Magic Trackpad 2 perem nélküli üvegborítású felülete majdnem 30 százalékkal nagyobb az előző érintőpadénál. Ennek és a laposabb profilnak köszönhetően a görgetés és kedvenc tartalmaid lapozgatása is minden eddiginél hatékonyabb és kényelmesebb.

MJ2R2_AV3

A Magic Trackpad 2 párosítása automatikus, így akár azonnal elkezdheted használni a Maceddel. Akkumulátora pedig egy hónapig vagy akár tovább is biztosítja a kellő energiát a működéshez egyetlen feltöltéssel. (Tölteni Lightning-kábellel lehetséges.)

A Magic Trackpad 2 ára 49990Ft. (Az előző generációs Magic Trackpad ára 24990Ft.)

Magic Mouse 2

Az új Apple Magic Mouse 2 egér tölthető, nem kell elemet cserélned benne. A beépített akkumulátor és az egybefüggő alsó borítás jóvoltából könnyebb, kevesebb mozgó alkatrésze van, és a talpkiképzése is optimális.

MLA02_AV2

Ennek következtében a Magic Mouse 2-vel könnyebb az irányítás, és kisebb ellenállással mozog az íróasztalon. Multi-Touch felületén alapmozdulatokra van lehetőség: például lapozhatsz a weboldalak között, vagy görgethetsz a dokumentumokban.

MLA02

A Magic Mouse 2 nem igényel külön beállítást, a rendszer automatikusan párosítja a Maceddel. (Tölteni Lightning-kábellel lehetséges.)

A Magic Mouse 2 ára 27990Ft. (Az előző generációs Magic Mouse ára 24990Ft.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Azért a billentyűzet meg az új Magic Trackpad iszonyú húzós áron került forgalomba. Ok, hogy Force Touch de hát akkor is és nincs világítás a billentyűzeten továbbra se 🙁 !

  2. Hát nem tudom miért volt értelme beépített aksit tenni az egérbe… Nálam Energizer tölthető “elem” van minden távirányítóba, egérbe, stb. Van tartalék is, bármikor cserélem. Ez a beépített aksi csak arra jó, hogy pár év múlva mikor az aksi elfárad, cseréled a cuccot, vagy szervizbe berhelteted szét aksicsere címén. Az ár meg vicc…

  3. Csak szerintem csúnya a billentyűzet és a trackpad?

  4. 37.000-ert olyan hiper betyar billentyuzetet tudok fennk amin van hattervilagitas, kis kijelzo, egerpad, vezeteknelkuli es specko billentyuk is vannak rajta meg egyeb kis extrak!
    De ennyit kiadni
    Csak egy billentyuzetert folosleges!

  5. @Dj Dumbledore: Nem, tényleg csúnya lett.

  6. Ha használat közben merül le a Magic Mouse 2, az szívás – nem lehet úgy tölteni, hogy közben használd is, lévén, hogy az alján van a Lightning csatlakozó.
    Megértem, hogy máshol bénán nézett volna ki, csak így ezt a helyzetet nem lehet áthidalni. Ráadásul az egér esetén ki sem derül a marketing szövegből, hogy mennyi ideig bírja az akksija. Nyilván nem 2 nap, de odaírhatták volna, hogy pl. 2-3 hét (napi 4 óra használat esetén).

  7. Frankó cuccok! Ideje volt már! Szerintem nincsen túl árazva. Akai tuti, hogy lesz hozzászólás ebayen. No para.

  8. Úgy értettem aksi.

  9. Azér nagyon kár hogy nincs háttérvilágítás a billentyűn. Emiatt nem fogom megvenni.

  10. @leslee1340:

    “”””Az akkumulátor üzemideje is figyelemre méltó: a billentyűzet akár egy hónapnál is tovább működhet egyetlen feltöltéssel””””

    Ha lenne benne háttérvilágítás működne vagy 2 napig….. amellett ritka randa lett…

  11. Sziasztok!

    Az egérről mi a véleményetek, érdemes forcetouch-os MacBookhoz venni?

    Üdv

  12. @Vikitorony: 2 perc alatt feltöltődik 9 óra használatra. Addig iszol egy kávét.

  13. @sailman:

    Ezt olvastad valahol, vagy álmodtad?

  14. Sziasztok!

    Azt olvastam, hogy ez a magic mouse 2 nem müxik az el capitan elötti rendszerekkel.
    Mennyire lehet igez ez, csak mert most akarok uj egeret venni és én mountain lion-t használok 😀
    köszi előre is.


Add a Comment