fbpx Skip to content

Egy kis kihagyás után visszatértünk hozzátok egy igazán remek akcióval, melynek keretében olyan Apple készülékeket javítunk kedvezményes áron, melyekre korábban még nem volt akciónk.

ipadmini12uveg-cover

iPhone-ok esetében mindennapos eset, hogy valaki megjelenik a szervizünkben és kijelezőcserét kér, hiszen a telefont egész nap magunkkal hordjuk, így nagyobb az esélye, hogy betörik a kijelzője, mint egy iPadnek, ami sokaknál el sem hagyja a lakást, de sajnos ezeknél is beüthet a baj és az üveg pókhálósra törhet. Az iPad Pro bemutatásakor azzal poénkodtunk, hogy ha annak betörik az üvege, akkor nem egy szervizest kell hívni, hanem már egy ablakost. 🙂 Szerencsére a kisebb kijelzős iPadek javításához elég csak minket hívni, ugyanis a mostani akciónk tárgyának az iPad mini 1 és 2 üvegcseréjét választottuk.

iszervizpont-ipadminiuveg

Az iPadek üvegcseréje sokkal időigényesebb és macerásabb, mint egy iPhone-é, ugyanis csavarok helyett ragasztó tartja egyben a készülékházat és az üveget. Már a szétszerelés is jóval több időbe telik, de ez elenyésző ahhoz képest, hogy összeragasztás után 24 óráig szorítófogóban kell lennie a készüléknek, hogy később ne váljon el a ragasztás.

Az újabb iPadek modellek (Air 2, mini 4) már olyan kijelzővel rendelkeznek, ami egyben van az üveggel, így ott sajnos üvegtörés esetén a kijelzőt is cserélni kell. Szerencsére az akciónkban szereplő iPad mini 1 és 2 még nem ilyen kijelzővel rendelkezik, így itt külön cserélhető az üveg és az LCD panel.

A következő két hétben mindössze 29900 Ft-ért cseréljük az iPad mini 1 és 2 modellek betört üvegeit. Az üveg hosszú rögzítési ideje miatt érdemes időpontot kérned, hogy minél hamarabb visszakaphasd az immár megújult, karcmentes üveges iPaded. 🙂

Ez az akciónk az október 23-i, pénteki nemzeti ünnep miatt rákövetkező héten hétfőn, október 26-án zárul, tehát aznap még leadhatod javításra a készüléked.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment