iSzervizPont – iPad mini 1 és 2 üvegcsere akció

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy kis kihagyás után visszatértünk hozzátok egy igazán remek akcióval, melynek keretében olyan Apple készülékeket javítunk kedvezményes áron, melyekre korábban még nem volt akciónk.

ipadmini12uveg-cover

iPhone-ok esetében mindennapos eset, hogy valaki megjelenik a szervizünkben és kijelezőcserét kér, hiszen a telefont egész nap magunkkal hordjuk, így nagyobb az esélye, hogy betörik a kijelzője, mint egy iPadnek, ami sokaknál el sem hagyja a lakást, de sajnos ezeknél is beüthet a baj és az üveg pókhálósra törhet. Az iPad Pro bemutatásakor azzal poénkodtunk, hogy ha annak betörik az üvege, akkor nem egy szervizest kell hívni, hanem már egy ablakost. 🙂 Szerencsére a kisebb kijelzős iPadek javításához elég csak minket hívni, ugyanis a mostani akciónk tárgyának az iPad mini 1 és 2 üvegcseréjét választottuk.

iszervizpont-ipadminiuveg

Az iPadek üvegcseréje sokkal időigényesebb és macerásabb, mint egy iPhone-é, ugyanis csavarok helyett ragasztó tartja egyben a készülékházat és az üveget. Már a szétszerelés is jóval több időbe telik, de ez elenyésző ahhoz képest, hogy összeragasztás után 24 óráig szorítófogóban kell lennie a készüléknek, hogy később ne váljon el a ragasztás.

Az újabb iPadek modellek (Air 2, mini 4) már olyan kijelzővel rendelkeznek, ami egyben van az üveggel, így ott sajnos üvegtörés esetén a kijelzőt is cserélni kell. Szerencsére az akciónkban szereplő iPad mini 1 és 2 még nem ilyen kijelzővel rendelkezik, így itt külön cserélhető az üveg és az LCD panel.

A következő két hétben mindössze 29900 Ft-ért cseréljük az iPad mini 1 és 2 modellek betört üvegeit. Az üveg hosszú rögzítési ideje miatt érdemes időpontot kérned, hogy minél hamarabb visszakaphasd az immár megújult, karcmentes üveges iPaded. 🙂

Ez az akciónk az október 23-i, pénteki nemzeti ünnep miatt rákövetkező héten hétfőn, október 26-án zárul, tehát aznap még leadhatod javításra a készüléked.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!