fbpx Skip to content

Hamarosan letelik a 3 hónapos ingyenes próbaidő azok számára, akik még a június 30-i bejelentéskor fizettek elő az Apple új zenei szolgáltatására. Ezt az alkalmat megragadva tett közzé az Apple nemrégiben néhány videót, amelyeken keresztül bemutatják az előfizetéssel kapcsolatos alapvető teendőket, valamint részletesebben ismertetik a bevezetett új szolgáltatásokat.

Screen Shot 2015-09-29 at 16.47.38

Összesen hét különböző téma áll rendelkezésre az előfizetők számára, ami jó megközelítéssel le is fedi a jelenleg elérhető szolgáltatásokat.

Ezek közül három foglalkozik a szolgáltatásra történő előfizetéssel, és az előfizetéshez szükséges teendőkkel, a For You az Apple zenei munkatársak által összeállított egyedi tartalmak megismertetésével, valamint a New szintén a zenei munkatársak által szerkesztett lejátszási listák funkciójának bemutatásával.

A következő két videó az itthon továbbra sem elérhető Beats 1 Radio bemutatásával, valamint a szintén új, a hallgatók és előadók közötti közösségi kommunikációra kialakított szolgáltatásként debütáló Connecttel foglalkozik. Az utolsó két videó pedig megismerteti a felhasználókkal, hogyan lehet az Apple Music-ban hallgatott zenei tartalmakat letölteni a készülékekre offline eléréshez, valamint miként lehet ezekből lejátszási listákat összeállítani.

A közzétett videók egyelőre csak az Apple nemzetközi oldalain érhetők el, a hazain még nem. Megtalálhatók viszont az Apple hivatalos YouTube csatornáján, így aki szeretné megtekinteni őket, íme az összes videó:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment