fbpx Skip to content

Jeff, az iDownloadBlog bloggere készített egy rövid videót az iPhone 6s funkcióiról.

Top-20-iPhone-6s-Features-Hero-1024x768

Az iOS 9-ben számtalan olyan funkció van, ami csak az iPhone 6s-sel érhető el. Ezeknek a többségéhez persze szükség van az új hardverre, de néhány elérhető lenne a régebbi készülékekre is, csak az Apple másként döntött. Ha érdekelnek az új készülék legjobb új funkciói, nézd meg az alábbi videót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Csak nekem tűnik úgy, hogy szaggatnak a videók, amikor összehasonlítja kettőt? És a livephoto is akadozik… Kicsit megy el a kedvem a váltástol :/

  2. @HSA: Hát igen… akadozik… a 6S kamerája meg nem igazán győzött meg, Ráadásul gyenge, remegős a felvétel.
    A live photo egy parasztvakítás… ugyanez a live wallpaper is… csak akkor működik ha nyomod a képernyőt? Na ne már… Nem interaktív, pusztán egy előre felvett videót (animációt) játszik le.
    Nem érzem annyira “forradalminak” ezeket a dolgokat. Részemről felejtős!

  3. Ne keverjük az akadozást (frame drop) a 30Hz-es kadenciahelyes akadozással. A 30p nyilván akadozósabb lesz, mint a 60, de ez nem technikai probléma. Én eleve csak olyan forrást tekintek autentikusnak, amelyik letölthető mov, és ilyenen még nem láttam akadozást.

  4. ha a stabilizátorral készült felvételeken a színek eléggé eltérnek a természetestől. nagyon jó dolog a stabilizátor, de egyértelműen ront is a videón. a kamera felbontása jó hogy nőtt, láthatóan szebbek a fotók. de lesz még mit továbbfejleszteni, az is látszik. a képernyőre nagyon kíváncsi lennék használat közben. de ahhoz jó pár hét saját tesztelés kellene. nem tudom, számomra a 6 vagy a 6s a jobb választás. a mi (magyar) fizetésünkhöz viszonyítottan árban jelentős az eltérés.


Add a Comment