Töltsd le az iPhone 6s-ben bemutatkozó új háttereket!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPhone 6s egyik újdonsága az új mozgó hátterek, mint az Apple Watch-nál. Azonban ezek csak és kizárólag az új készüléken érhetőek el.

iphone6spackaging

Ezek a hátterek egészen addig nem voltak láthatóak, ameddig az iPhone 6s dobozokról nem kaptunk egy képet. A fenti képen is látszik, hogy mindegyik doboz más-más háttérrel érkezik, de valószínűleg elérhető lesz majd összes háttér az összes készüléken. Az iDeviceArt online gallery már el is készítette ezeket a háttereket, amik természetesen nem mozgóak, de látványosak így is. Töltsétek le őket!

iPhone-6s-Fish-Gold-Wallpaper iPhone-6s-Fish-Pink-Wallpaper

(Letöltés iPhone-ra: baloldali / jobboldali)

iPhone-6s-Fish-Red-Wallpaper iPhone-6s-Blue-Ink-Wallpaper

(Letöltés iPhone-ra: baloldali / jobboldali)

iPhone-6s-White-Ink-Wallpaper iPhone-6s-Purple-Ink-Wallpaper

(Letöltés iPhone-ra: baloldali / jobboldali)

original

(Letöltés: iPadre)

Ezek még érdekelhetnek:


  1. ÉS a 6S-re szánt IPSW-ből nem lehet kibogarászni az eredeti háttér fileokat? Mert így fotót bescannelni, majd abból hátteret faragni marha izgis lehet…

  2. Engem érdekelne,hogy ilyen mozgó hátterek fognak érkezni,vagy tudunk-e majd a képeinkből csinálni iphone 6ra vagy csak a 6S tudja őket csak megmozgatni?

  3. Szia,rá megyek az általad adott linkre kiadja szépen illetve raklikkelek a letöltés iPhone-rá baloldali azt is kiadja de sehogyan nem tudom el menteni

    Köszönöm szépen

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!