fbpx Skip to content

Belgiumban, pontosabban Brüsszelben épült meg az első, Jonathan Ive keze nyomát viselő Apple Store, ami kétség kívül gyönyörű, modern kori lett.

brussels_store004-780x520

Az Apple Store különlegessége a belső tér kialakítása, ami – ahogy már megszokhattuk – egy hatalmas, tágas tér. Ahogy a képeken is látszik majd, fontos szerepet kapott a fa bútorzat, illetve középen két sorban élő fákkal is találkozhatunk. Fa bútorzatot kapott a kiegészítők rész is, illetve ennél a boltnál két oldalról hatalmas üveg felülettel találkozhatunk. Nézzétek meg a képeket és a videót.

7-14-ea9e6

dsc_0052

dsc_0094

DSC_0049

DSC_0098

(Forrás: macplus.net és a-n-v.be)

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Az óriási bevételükhöz képest csak ennyire telik?

  2. @steve195614: Miért mit szerettél volna? Egy arany Steve Jobs szobrot kiállítva látni?

  3. Talán egyszer majd a fekete kábeleket is sikerül rejtve elvezetni, pl. az asztal lábakban.

  4. Lehetett volna tömör arany , de amellett kacsalábon is foroghatott volna! Lényeg a lényeg nincs min csodálkozni! Van miből!

  5. @steve195614: nyugtass meg, hogy csak viccelni próbáltál.

  6. Oo istenem ti veletlenul nem magyarok vagytok? meg ebbe is bele kotni hogy ennyire tellik meg hogy latszodnak a kabelek. De szar eletetek lehet. szerintem brutal jol nez ki es ahogy a watchokat kiraktak valami felelmetesen kiraly.

  7. Be ne fossatok ettol a hihetetlenul "gyonyoru" app storetol gyerekek

  8. Milyenek vagytok már, hát leszóljátok Jonathan Ive keze nyomát viselő Apple Store-t? Nem szép dolog. 🙁

  9. @Jadeye: Hát ezen most besírtam! :DD

  10. Remélem azok az élő fák, almafák… mert a japán szilvafa érdekesen mutatna…

  11. A kábel az addig nem ciki ameddig nem létezik az iPhonehoz indukciós töltő. Szerintem ami brutal drága lehetett az a hajlított üveg a bolt sarkán. Amúgy a nagy kivetítők áram zabalasa nem igen egyezik a bolt által sugárzott természetvédelmi kamu képmutatással. Meg persze tök ciki is.

  12. @White64GB: egy darab nagy kivetítő van a videó alapján a bolt végében, amiről viszont nem derül ki a videóból, hogy milyen elven működik, így az energiafelhasználása sem. a másik két képernyő esetén sem látszik, milyen típusok lennének. én sehol nem láttam, hogy ez a bolt természetvédelmi képet akarna magáról sugározni, az összes eszköz rá van dugva az elektromos hálózatra folyamatosan, mennyezetvilágítás van, stb.

  13. @White64GB: Ha napenergiából (vagy bármilyen másik megújuló energiából) táplálkozik 100%-ban ez a boltjuk is, akkor nem teljesen tök mindegy?


Add a Comment