fbpx Skip to content

Sokat szoktunk gondolkodni, hogy milyen akcióval készüljünk nektek legközelebb. Most úgy gondoltuk, hogy ne csak betört kijelzőket, tönkrement gombokat, vagy épp elfáradt akkumulátorokat cseréljünk, hanem a Macintosh vonalunkat erősítve a Mac számítógépeket érintő javításokat igénybe vevőket ajándékoznánk meg.

usbhub-fb

Egyre inkább a felhőszolgáltatások és a Bluetooth eszközök korában élünk, mégis sok esetben nem kerülhetjük meg, hogy kábelt használjunk, bár az Apple az új MacBookkal pont nem ezt kommunikálja. Gondoljunk csak bele, ha egy MacBookhoz hozzákötünk egy külső monitort, hogy nagyobb kijelzőn dolgozhassunk, akkor már egyből egy billentyűzetet és egeret is a géphez kell kötni a kényelmes munkavégzés érdekében. Amennyiben ezek nem vezetéknélküli perifériák, máris betelt a gép összes USB-portja, holott teljesítményben bőven elég lenne egy port az egérnek és billentyűzetnek. Ezen a problémán szeretnénk most segíteni új akciónkkal.

IMG_4847

Minden 10000 Ft feletti Macintosh szervizeléshez ajándékba adunk egy 4 USB-portos hubot, mellyel többé nem lesz probléma, hogy hány eszközt köthetünk a gépünkhöz. A hubot egy mini-USB kábellel tudjuk a számítógépünkhöz kötni, és annak érdekében, hogy a kábelt ne hagyjuk el, az egészet egy apró dobozkában cipelhetjük, ami ráadásul a portól és a szöszöktől is védi az eszközt.

Az akció a következő két hétben leadott Macintosh szervizelésekre érvényes, vagyis aki legkésőbb szeptember 26-ig legalább 10000 Ft értékben szervizeltet nálunk, az kap egy USB-elosztót fehér vagy ezüst színben.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment