fbpx Skip to content

Minden Apple esemény után az újságírók kezükbe foghatják az új termékeket, és ezekről természetesen videót is készítenek.

iphone-6s

Összegyűjtöttük nektek a “hands-on” videókat egy csokorba, ezek az első videók az új Apple termékekről, érdemes őket megnézni. Hamarosan tesztek, vélemények is jönnek majd, de egyelőre még embargó van az Apple részéről, megjelenésükig. Videók, a tovább után.

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. Magyarorazagon mikortol lesz kapható?

  2. Melyik? 😀

  3. Ja azt elfelejtettem leírni 😀 a 6s-te gondolok. Es amugy ha megveszem pl becsben függetlenül azt itt tudom használni nem?

  4. @T.Mark: a hazai megjelenés talán október vége felé. a független készüléket miért ne tudnád használni itthon?

  5. @Jadeye: köszi! ja nem tudom, csak biztosra akartam menni 😀

  6. Foglalkozik valaki ennek a behozatalával közületek,ha igen egy 64 gb-ost Székesfehérvári szállítással a megjelenés napján mennyiért hozná el ?

  7. @cabrio01: Természetesen foglalkoznak, csak nem tudom megéri-e. Úgy vettem észre jóval magasabb áron hozzak, mint amennyiért itthon lehetne majd kapni!
    (Ha tévedek kérlek javítsatok, engem is érdekelne)

  8. @totar: gondold végig logikusan: ki kell menni külföldre, tehát fizetheted a repjegyet, a kinti szállást, és enni is kell valamit. ennek a költsége nyilván beépítésre kerül az árba, ami miatt az adott készülék nyilván többe kerül, mint amennyiért az Apple adja. cserébe viszont nem kell heteket várnod, mire kézbe veheted, nem kell sorba sem állnod.

    a másik opció, hogy te magad mégy ki érte egy első körös országba, de akkor meg a felmerülő költségek egyenesen téged terhelnek, és adott esetben még többe is kerülhet, mintha valaki mással hozatod be. emellett elképzelhető, hogy több órát kell sorban állnod.

    a harmadik opció, hogy megvárod, hogy itthon is kapható legyen, és megveszed listaáron. minden attól függ, hogy hajlandó vagy-e ezt a jó pár hetet kivárni, míg lesz itthon, vagy ha nem, akkor hajlandó vagy-e magad kiutazni érte annak minden költségével, vagy ha nem, akkor megveszed attól, aki behozta.

  9. @Jadeye: Köszönöm a kielégítő választ!

  10. Sziasztok.

    Az első mondat.

    Minden Apple esemény(en) (után) az újságírók kezükbe foghatják az új termékeket, és ezekről természetesen videót is készítenek.

  11. En 2014 ben kimentem wizzair el Londonba 8.000.- ft oda 8.000.- ft vissza 15.000.- a transfer itthon ott 14.000.- (oda-vissza) szallas kaja stb. Az iphone 35.000.- ft minusz volt mint az istyle ára. Végére hagytam a meglepetést nem a telefonért mentem de ha már ott voltam hoztam egy 6p/128 gb-ot miven kissebb nem volt! Aki menni akar Regenstreet et ajánlom mert magyar az üzletvezető 🙂

  12. @zeharom: ameddig itthon 27% az ÁFA, az az itthoni árakra bizony rányomja a bélyegét, főleg akkor, ha százezres tételről van ugye szó.

  13. A fiam Manchesterből intézi, ha ráfanyalodok… de egyenlőre még mindig a Samsung Galaxy S6 edge amit használok, és ez a szifon nem dobogtatott meg, hogy újra vissza üljek… Időben léptem ki az Iphone 6-ból, és nem bántam meg. Majd kiderül hogy emiatt érdemes-e újra szifonozni…

  14. Egy egyszerű kérdés, mivel jobb az Apple TV mint a Google Nexus Player?? Ahogy láttam semmivel

  15. en tavaly megvettem ugy hogy sorbanalltak bekem. aki kiment annak buli, zsebpenz a sulihoz mondjuk vagy barmire. de mostmar nem fizetek ilyenert, kivarom mig itthon lesz elfogadhato aron, besetalok es lecserelem rafizetessel. aki boltba akarja venni az keszuljon hosszu sorbanallasra tavaly sokan megszivtak mert keson ertek ki koztuk Magyarosi Csaba is…

  16. most hogy mar iphonerol valtok az a par het belefer, de aki valt sokat nem erdemes varni mert ahogy meg le az s ara ugy nyomja le a 6os arat is ergo a difi az kiveve a legelejet kb allando lesz jo ideig!

  17. @zeharom: ,,,,,,,,,,,,,,,,
    Nesze, oszd be!

  18. @admin: semmi, csak szemfájdítóan olvashatatlan a szövege a központozás abszolút hiánya miatt.


Add a Comment