fbpx Skip to content

Az Apple az EarPods megjelenésével ahhoz egy kis dobozkát is ad, amiben tarthatjuk is a fülest, ha azt éppen nem használjuk, és így megszabadulhatunk a kábel összegubancolódásától, vagy attól, hogy az beleakad valamibe a táskánkban, és rosszabb esetben elszakítjuk. Utóbbi kifejezetten bosszantó lehet az EarPods 10290Ft-os ára miatt.

Apple-EarPods

A dobozkába visszatenni ugyanakkor nem feltétlenül egyértelmű, hogy hogyan kell, ezért készítettünk egy rövid videót erről, ami alapján bárki meg tudja ezt csinálni.

A trükk mindössze annyi, hogy elsőként a sima vezetéket kell középen átvezetni, majd a vezérlős kábelt, és utána már tekerhetjük is körben a kábelt különösebb probléma nélkül:

Tetszett a videó? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Legutóbbi frissítés: 2017.05.02.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Nem belekötve de feles külön tekerni, összefogod és simán be lehet húzni a vezérlővel a másik kábelt is és nem kell felesen 1 kört futnod hogy az is bekerüljön :D.A megjelenés óta ez van és eszembe se jutott külön feltekerni a 2 fülest 😀

  2. Tetszett bizony! Soha rá nem jöttem volna…:-D Köszönöm!

  3. Kivancsi leszek mikor adnak majd Beats fulest a telohoz:) jo tudom ne legyek telhetetlen:D amugy en azt mondom ha valakinek tonkremegy ennyi penzert mar ne ilyet vegyen.

  4. bevallom engem a Beats nem győzött meg hangképileg, nekem a mélyek kicsit buffogók voltak, nem is az volt a baj hogy sok a mély, hanem hogy csúnya és talán nem megy le eléggé, viszont a felsőbasszus túl van húzva (tudom, másik árkategória, lehet hogy csak hozzá szokott a fülem a hd600-hoz, ami egyesek szerint pedig kicsit mélyhiányos). az earpods viszont a méretéhez képest egész használható, különösen, hogy natív műanyag az egész, mindenféle cserélhető gumi alkatrész nélül. szeretem a hangját. mióta lenyúltam a kölökét (neki még kényelmetlen volt) csak ezt használom jövés menés közben, átszoktam rá a cx300-ról. a visszacsomagolás nekem se annyira macera, a videón szerintem is túl van az első felcsavarás bonyolítva..

  5. Ehez tényleg kell ez a videó? Ezt valaki tényleg nem tudja vissza rakni a dobozába? Vicc!:D


Add a Comment