fbpx Skip to content

Az FCC listáiban megjelent két új termék, ami az Apple-höz köthető. Ez a “Magic Mouse 2” és egy új, vezeték nélküli Apple billentyűzet.

magic_mouse_2_fcc

A két termék évek óta nem frissült, az egér 2009, a billentyűzet pedig 2011 óta. A frissítés apró újdonságokat hozhat magával, de eget rengető változásokat nem valószínű. Mindkét esetben frissül majd a Bluetooth chip, végre megkapját a 4.2-es típust, ami támogatja a Bluetooth Low Energy-t.

Ez egyébként azt jelenti, hogy a perifériák akkumulátor ideje növekszik, gyorsabban is kapcsolódnak majd. A dokumentumok alapján az is látható, hogy végre nem ceruzaelemmel kell használnunk majd őket, hanem beépített akkumulátorral is rendelkeznek majd és USB-n keresztül tölthetjük fel őket.

insides-1280x611

Ti használtok Magic Mouse-t vagy Apple vezeték nélküli billentyűzetet?

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Igen mindkettőt az iMacemen. Jó gondolat az az USB-s töltés, bár jobb lenne a Watchos töltés…

  2. jo lenne mar valtanom az egeret, ha a design mellett az ergonomia is szempont lesz 🙂

  3. Csak nekem tűnt fel a következő dolog a címekkel kapcsolatban?

    Bejelentették a mobil Xeon procit –> “Érkezik az Intel Xeon processzor a MacBook számítógépekbe”
    Az FCC listáiban megjelent 2 új Apple periféria, képpel, technikai adatokkal –> “Új Magic Mouse és Apple vezeték nélküli billentyűzet érkezhet”

    Nem is tudom hogyan fogalmazzak, de zavaró, hogy ami (szerintem egyáltalán) nem biztos, azt úgy állítjátok be, mintha biztos forrásból tudnátok, hogy lesz Xeon-os MacBook.
    Amiről meg már bizonyíték is van, az csak “érkezhet”.


Add a Comment