fbpx Skip to content

Az elmúlt héten több Apple Watch-csal kapcsolatos hír is megjelent a külföldi oldalakon, így ezeket szedném most nektek egy csokorba.

Screen Shot 2015-08-17 at 13.35.19

A gazdag embereknek nem elég a sima Apple Watch Edition, ami több mint 5 millió Ft-ba kerül. Ezért gyártatnak maguknak egyedi szíjasat, vagy éppen a mostanság népszerű gyémánt berakásost. Ludacris, a rapper a Teen Choice Awards-on egy teljesen egyedi, oldalt gyémánt berakással ellátott Apple Watch-ban jelent meg.

screenshot-2015-08-16-20-45-15

Arról persze nem esett szó, hogy az óra így mennyibe kerül, de minden bizonnyal drágább, mint az Apple Watch Edition. Íme egy közelebbi kép is az óráról:

screenshot-2015-08-16-20-46-02

Ízlések és pofonok különbözőek, és a sok pénz nem feltétlen jár együtt jó ízléssel.

Múlt héten az Apple frissítette a szíjakat, most már L/XL méretben is vásárolhatunk, ami a nagyobb csuklóval rendelkezőknek minden bizonnyal jól fog jönni:

239602-1280

Az összes szíjból elérhető a nagyobb változat, plusz ide tartozik a Link Bracelet is, ahol plusz szemeket vásárolhatunk. Végre raktáron van a Modern csatos szíj is, ami a 38mm-es rozsdamentes acél Apple Watch típusokhoz érhető el.

Screen Shot 2015-08-17 at 13.28.31

Ez egyébként a második legdrágább szíj a Link Bracelet után, 269 euróba kerül, tehát 83-85.000Ft-ba.

A Catalyst nevű cég bemutatta a legújabb termékét, az Apple Watch-hoz kialakított vízálló tokot. A tokkal továbbra is hozzáférünk majd a kijelzőhöz, illetve a gombokhoz is. Mint tudjuk, az Apple Watch hivatalosan csak cseppáló, azonban egész jól bírja a vizet. Ezzel a tokkal viszont nyugodtan kimehetünk majd a strandra és használhatjuk az óránkat:

13883-9011-150812-Watch-Case-l

A Catalyst tokját kizárólag a hozzá kapott szíjjal lehet majd használni, ami egy nylon szerű anyag. Egyelőre csak előrendelhető 59 dolláros áron itt. Szállítás novemberben, így sajnos használni csak jövő nyáron tudjuk, vagy éppen a télen nyaralóknak lehet hasznos.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. @aggressor: aha. persze ismét teljesen véletlenül sikerült ilyenre. (a képen amúgy még a Moto 360 is elfért volna a kerek óraház miatt.)

  2. Hát élőben csak a múlt héten láttam ezt a “csodát” de még rondább mint gondoltam. És valaki ezért 4-5 millát is kiad. Beteg. Szeretem az apple dolgait, iphone már 2G óta van, de ez valami brutál ocsmány. Vastag, bumfordi. Ja és kocka… röhej (tudom négyzet). Samu a teaser videón egész kulturáltan néz ki, érdekes, nekik van kerek kijelzőjük is, már csak azt remélem nem 2 centi vastag lesz mint jelen esetben…

  3. en arra varnek hogy mikor lesz 38mmes leather loop! kivancsi vagyok mekkora az az ember akinek xles band kell…

  4. @dnp: Egy normális óra általában vastag. Nem két centi, hanem egy és nyilván kellett a hely a Digital Crownnak, hogy tudd tekerni, meg az akkunak, ami ha nem ekkora lenne benne, akkor azért reklamálnál. A kerek kijelzőről megmondták, hogy nem nem volt nekik, hanem fel sem merült, ugyanis ha használod, akkor listák megjelenítésénél elég idétlen, hogy az egész sort csak kb. a kijelző egy pontján látod, de ha belegondolsz erre rájössz.

  5. @Jadeye: Most ezen a képen mit kell nézni?

  6. @shodan: hogy a Samsung megint mennyire egyedi terméket alkotott. az Apple Watch előtt látható, hogy hogyan néztek ki a Samsung okosórái, megjelent az Apple Watch és a Moto 360, erre az új Samsung óra véletlenül a Moto 360 által is képviselt, klasszikus, kerek formát vette fel, karöltve az Apple Watch kerek ikonjaival. persze teljesen véletlenül, és mindezt nagy dirrel-durral beharangozva.

  7. @Jadeye: Itt nem az a szánalmas (ismét), hogy átálltak a kerek kijelzőre. Ezt miért ne tehették volna meg, a technológia adott.
    A képeken egyértelműen látszik, hogy a Samsung nagy siettében, hogy nehogy lemaradjon az Apple Watch pletykákról két év alatt bemutatott 6 órát, amiből ötnél semmi ötletet nem tudtak felvonultatni azon kívül, hogy lekicsinyítettek egy telefont és rácsaptak egy szíjat. A +1 órájukkal pedig bemutattak egy karkötőt, amivel meglovagolták az akkor éppen aktuális Apple Watch pletykákat (fitnesz), bár igazándiból csak a pulzusmérést. És a Moto 360-ban sincs semmi ötlet a kerek kijelzőt leszámítva.
    Jött az Apple Watch, és az Apple minden téren megmutatta hogy hatalmas tévedésben voltak az eddigi gyártók, akik csak a pletykák alapján próbáltak valamit csinálni.
    – Az Apple dizájnt tekintve egy órát csinált, és annak is pozicionálja marketingileg is
    – A kezelőfelületet pedig abszolút újragondolta.ó
    Ez az új Gear S2 vagy hogy a rákba nevezik, látszik rajta, hogy a Samsung “rájött”, hogy órát kell csinálni, valamint “érdekes mód” pont most jött rá arra is, hogy az eddigi kezelőfelület szar volt. Megjegyzem a ClickWheel lekoppintása is szar lesz, ha sokat kell tekerni, ugyanúgy be fogja takarni az ember a kijelzőt, mintha az ujjával csinálná. Csak nyilván a sok iPhone, iPad másolás után még a Samsungnak se volt pofája a Digital Crownt felhasználni.


Add a Comment