Új Apple Music reklámok

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság a zene a mindennapjaink részévé vált, és ezt jól tudja az Apple is. Zenét hallgatunk otthon, az irodában, utazás közben, ha szomorúak vagyunk, vagy éppen vidámak.

Screen Shot 2015-08-17 at 10.28.29

A világ összes zenéje egy “tapintásra” van tőlünk. Az elmúlt években pedig az lett a tendencia, hogy műfajok, előadók alapján a saját ízlésvilágunknak megfelelően zenei listákat hozzunk létre, amibe számos zeneszerző dalát rakhatjuk bele. Most már nem elég az, ha egy előadó albumja megvan, minél többet, változatosabbat akarunk hallgatni. Ezt egyébként a Spotify időben felfedezte, amikor az Apple Music még sehol sem volt. Azonban ez évekkel ezelőtt még furcsa volt, hogy nem albumokat hallgattunk, hanem zenelistákat.

A nyár elején elérhetővé vált az Apple Music, mely hasonlóan épít a zenelistákra, mint a Spotify, azonban ők sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek az előadókkal való kommunikációkra. Ez a Connect fül az Apple Music-ban. Az alábbi reklámok is erről szólnak, hogy az Apple megpróbálja még közelebb hozni a rajongókat a dalszerzőkhöz, illetve még több előadót hallgathatunk 1-1 adott műfajon belül:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!