fbpx Skip to content

Az Apple továbbra is folytatja a rövid reklámjait, amiben a készülékek egy-egy tulajdonságát emeli ki. A mostani reklámban a fotózás került ismét szóba.

13843-8947-150807-iPhone_Ad-l

Azt mindannyian tudjuk, hogy az Apple termékei elég jól teljesítenek, ha a fotózásról van szó. Továbbra is a legtöbb fotó iPhone készülékekkel készül, és utána jön a többi okostelefon. A videó alatt a narrátor nagyjából azt mondja, hogy több millió fotó és videó készül iPhone-nal, mert ezzel a készülékkel a fotózás könnyű és egyszerű. Nézzétek meg a videót:

Amennyiben szoktál fotózni az iPhone-nal, érdemes ezt a cikkünket is elolvasnod: Hogyan készíts profi fotókat az iPhone-nal?

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. “A videó alatt a narrátor azt mondja, hogy több millió fotó és videó készül iPhone-nal, mert ezzel a készülékkel a legkönnyebb és legegyszerűbb.”

    Ennéljobban nem tudják hülyének nézni az embereket? Ezzel a készülékkel a legkönnyebb és legegyszerübb? 😀 Miért a többivel hogy kell csinálni képet? Be kell tekerni öket? Vagy 20 gombot megnyomni mielőtt képpet csinálsz? 😀 Pont hogy a többinél van, hang aktivációtól kezdve minden ami segíti a kép elkészülését. Persze reklámozni kell, de ekkora baromságot, te jó ég.

  2. Amugy meg azt mondja hogy naponta több millio képet és videót csinálnak iphoneal azért mert az iphone könnyüvé teszi mindenkinek hogy gyönyörű képeket és videókat csináljon.

    Na most a fenti fordításotok az egy “picit” elferdíti… Szerintem javítsátok…

  3. @AppleFan: neked mindig van valami bajod. Amúgy nem szó szerint idéztem, ahogy olvasod.

  4. Nem, én csak azt mondom hogyha azt írod hogy “A videó alatt a narrátor azt mondja…” akkor írjuk le azt amit tényleg mond, ne koltsuk át…

    Semmi más bajom nincs 🙂

  5. @AppleFan: igen is igaza van a narrátornak! mert a többi telefonon temérdek beállítási mód van. és ha hülye vagy hozzá akkor csúnyácska lesz a fotó. és nagyon profi fotót és videót csinál i6, még lassítottban is.

  6. @AppleFan: nekem úgy tűnik neked nincs is iphone-d. vagy pedig nem fogtál még a kezedben más op.rendszerű telefont.

  7. Nem tudom, de az első iPhone-tól kezdve a telefon leggyengébb pontja a kamera volt, és ez most sincs másképpen, bár egy kicsit minden modellnél csiszolgatnak rajta. Jó, hogy szinte semmit nem lehet beállítani a fényképezésnél (videózásnál meg pláne)? Jó, hogy nincs dedikált kamera gomb se? Jó, hogy a lezárt képernyőnél képernyőn megjelenő kamera gombra elinduló alapértelmezett appot nem lehet lecserélni? Szerintem nem jó. Mindazonáltal valóban egyszerű vele fotózni, viszonylag tűrhető képeket csinál, lehet reklámozni is ezt a funkciót flickr statisztikákra alapozva, de büszkének lenni rá még nem.

  8. aggressor: barátom, mielőtt hülyézel, azt sem tudod mi volt a cikkben…már javítva lett. A narrátornak igaza van igen, csak nem azt mondta amit itt fordítottak. Fingod sincs hogy miröl irtunk adminnal, ugyhogy tedd el a csúzlid. 😀 idiota…

  9. @rgbx: Ezek vajon a kamera problémái vagy inkább üzleti döntések? Hmmm…


Add a Comment