fbpx Skip to content

Az alábbiakban olyan kiegészítőkkel találkozhatunk, melyek a nyári kirándulások és egyéb szabadidős programok során jó szolgálatot tesznek a legtöbb Apple okoseszköz tulajdonosa számára.

iphone-beach

Ráadásul az alábbi termékek akciós kiegészítők, hiszen az iPhoneTok.hu csapata arra is gondolt, hogy a nyaralás és a fesztiválbérletek kifizetését és az ezen alkalmakon elengedhetetlen iPhone kiegészítők megvásárlását követően még az evést és az ivást is finanszírozni tudjátok a nyári költségvetést őrző malacpersely tartalmával.

Total Eclipse önzáró zsebcsipesz

A nyári kirándulások, horgászhétvégék alkalmával újra és újra felmerülő kérdés, vajon hol tároljuk kedvenc iPhone készülékünket. A zsebünkből könnyedén kicsúszhat, illetve bizonyos körülmények között zavaró is lehet. Mi sem lenne egyszerűbb annál, ha egy nagy fogás, egy különleges állatfaj vagy virágtípus lencsevégre kapása 2-3 mozdulatból megoldható lenne és a pillanat nem illanna el, amíg mi telefonunkat próbáljuk előkotorni szűk zsebünkből vagy csordultig megpakolt hátizsákunkból?

Nite_Ize_Total Eclipse_03b

A Total Eclipse önzáró zsebcsipesz ebből az elgondolásból született. A karcsú, könnyű szerkezetű iPhone zsebcsipesz sokoldalú felhasználási lehetőséget kínál, ezenfelül biztonságos és könnyen elérhető. A kiegészítő egy tartós és könnyű, szénszálas kompozit anyagból öntött csipesz, melynek hátoldalán egy vékony, erős tartású 3M VHB ragasztócsík található. Ennek a ragasztócsíknak köszönhetően a Total Eclipse egyszerűen rögzíthető, valamint önzáró iPhone zsebcsipeszének hála kényelmesen elérhető, így a telefon bármilyen élethelyzetben, szinte azonnal használható.

Azoknak sem kell aggódniuk, akik esetleg iPhone hátlapi fóliát vagy valamilyen iPhone tokot használnak készülékük védelmének érdekében, ugyanis a Total Eclipse önzáró iPhone zsebcsipesz könnyedén felhelyezhető bármely típusú iPhone hátlapjára vagy annak hátlapvédő fóliájára, illetve a legtöbb lapos és keményfedelű iPhone tokra. Ennek eredményeképpen iPhone készülékünk azonnal egy új funkcióval bővül, hiszen a telefont bármilyen, 3mm-nél nem vastagabb szövetre rögzíthetjük.

A Total Eclipse önzáró iPhone zsebcsipesz használói tehát bármikor biztos helyen tudhatják kedvenc készülékeiket. A kiegészítő felcsíptethető nadrágzsebre, övre, táskára vagy táskapántra, ennek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy iPhone készülékünk esetleg elvész a táskánk mélyén vagy egy hirtelen mozdulat során kiesik zsebünkből, melynek eredményeképpen rosszabb esetben az iPhone kijelzője is betörhet.

A Total Eclipse önzáró iPhone zsebcsipesz nyári kedvezményes áron, mindössze 2.793 Ft-ért vásárolható meg.

Armor Metal Hybrid Ring iPhone 5s/5 bumper

Bár köztudott, hogy a bumperek nem nyújtanak ugyanolyan mértékű védelmet készülékünk számára, mint a teljes telefont körülölelő iPhone tokok, mégis hasznosak lehetnek – különösen a nyári kánikulák alkalmával. Az iPhone hátlapját is lefedő tokok ugyanis komolyabb igénybevétel esetén a készülék által generált hőt nem engedik át, ez pedig extrém estekben az iPhone túlmelegedését eredményezheti.

more_armor_metal_ring_iphone_5_bumper

Az Armor Metal Hybrid Ring iPhone 5s bumper kéttónusú fém hibrid szerkezetének köszönhetően többrétegű védelmet nyújt kedvenc készülékünk számára. A belső, rezgéscsillapító polikarbonát keretét egy külső alumínium váz fedi, mely megóvja az iPhone peremeit a különböző karcolásoktól, illetve törésektől egyaránt. A bumper tökéletesen illeszkedik az iPhone 5s, illetve iPhone 5 készülékekre, így a kiegészítő és a készülék pereme közé esetlegesen bejutó porszemek sem karcolják össze a készüléket, hiszen a bumper nem lötyög az iPhone peremein.

Az elöl és hátul egyaránt megemelt kereteknek köszönhetően az iPhone hátlapja és az iPhone kijelzője sem sérül, ha egyenetlen felületre helyezzük. Az említett peremrész leejtés során elnyeli a kisebb rezgéseket, így az iPhone peremei és sarkai is teljes védelmet élveznek, valamint a kijelző repedésének, illetve törésének esélye is minimálisra csökken. Az Armor Metal Hybrid Ring iPhone 5s/5 bumper kialakításának köszönhetően könnyedén felhelyezhető, azonban eltávolítása már nem olyan egyszerű, hiszen a tok rendkívül masszívan illeszkedik az iPhone-ra. A precíz kivágások lehetővé teszik az összes csatlakozó és gomb akadálymentes elérését.

Az Armor Metal Hybrid Ring iPhone 5s bumperek kéttónusú stílusa háromféle verzióban érhető el. A fekete/lime letisztult, sportos megjelenést biztosít iPhone készülékünk számára, míg a bronz/fekete kombináció a feltűnő, csillogó iPhone bumperek sorát erősíti. A fehér/kék színösszetételű iPhone 5s bumper-t leginkább fehér színű iPhone készülékekhez ajánljuk. Az Armor Metal Hybrid Ring iPhone 5s bumper 4.893 Ft-ét megvásárolható. Az ár tartalmaz egy szintén a csomaghoz tartozó iPhone képernyővédő fóliát és egy mikroszálas törlőkendőt is. Akik azonban úgy gondolják, hogy az emelt peremrészekkel rendelkező iPhone 5s bumperek nem nyújtanak elég biztos védelmet a telefon elő- és hátlapjának, az iPhoneTok.hu kínálatában erre is találhatnak megoldást, ugyanis a karcálló GGMM Dual Screen Protector iPhone 5s kijelző- és hátlapvédő fólia tökéletes védelmet biztosít telefonunk számára.

Összegzés

A könnyű szerkezetű Total Eclipse önzáró iPhone zsebcsipesz különösen jó megoldás azok számára, akik már rendelkeznek valamilyen iPhone tokkal, azonban szeretnék annak funkcióit megtoldani egy övcsipeszes megoldással vagy csupán a praktikus tárolás céljából vásárolnák meg a kiegészítőt.

Azok számára pedig, akik még nem vásároltak a nyári pezsgésnek megfelelő kialakítású és megjelenésű iPhone bumpert, az Armor Metal Hybrid Ringet ajánljuk. A kéttónusú iPhone 5 bumper védelme, illetve a megerősített iPhone perem- és sarokvédelemmel ellátott kiegészítő ugyanis egyedi, hibrid kialakításának köszönhetően biztos védelmet nyújt iPhone 5s és iPhone 5 készülékünk számára, valamint színösszeállításuknak köszönhetően változatos és egyedi stílust kölcsönöznek kedvenc készülékeinknek.

Akiknek pedig a fenti iPhone kiegészítők közül egyik sem az ízlésüknek megfelelő, további akciós termékek megtekintésével hűthetik le magukat az iPhoneTok.hu weboldalán!

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment