Megújult az Apple.com

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éjszaka folyamán az Apple frissítette a weboldalát. Mától kezdve a store.apple.com aldomain megszűnt.

Screen Shot 2015-08-07 at 10.30.33

Ez azt jelenti, hogy rögtön az Apple.hu oldalon tudunk már terméket vásárolni az online Apple Store-ból. A fenti képen is látszik, hogy a webáruházat teljes mértékben integrálták a központi oldalukba. Jobb felső sarokban láthatjuk a kosarat, illetve ott tudunk bejelentkezni is.

Screen Shot 2015-08-07 at 10.32.08

A termékek oldalon a jobb felső sarokban eddig is ott volt a vásárlás gomb, azonban ezek most már /shop alá kerültek és nem kell másik oldalra mennünk ahhoz, hogy megvásároljuk a terméket. A store.apple.com megszűnése mellett pár apró design változtatáson is átesett az oldal, könnyebben lehet keresni, illetve a hírek szerint a vásárlást is megkönnyítették.

Ti szoktatok vásárolni az Apple.hu-n?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. @Zapolap, @iFull, @henderson: másutt azért olcsóbb, mert az ilyen kereskedők megveszik más EU-s országban, ahol vagy fizetnek utána adót, vagy nem, majd itthon már 0%-os ÁFÁ-val adják tovább. (hogy ez mennyiben ÁFA-csalás vagy csak kiskapu, az már más kérdés.)

    de ezt bárki könnyen kiszámíthatja maga is, vegyük @henderson hozzászólását példaként: 241990 / 1,27 = 190543,307, majd az ÁFA összege ebből 241990 – 190,543,307 = 51446,693.

    tehát amennyivel olcsóbban kapható másutt, az pont az ÁFA összege. az Apple-től viszont nem lehet csak úgy megvenni ÁFA nélkül, és az ÁFA összege fel is van tüntetve az oldalon.

    ez amúgy évek óta így van. és erről nem az Apple tehet, hanem az állam.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!